opelimi sattım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun diyelim ama o kadar masraf yapmışsın,yaptırmışsın arabayı binilecek zaman satmışsın.:)

bence satması iyi olmuş vectraların bir yerini yaptırıyorsun diğer bir yeri arıza veriyor.

bence satması iyi olmuş vectraların bir yerini yaptırıyorsun diğer bir yeri arıza veriyor.

aynen öyle sözylediklerine katılıyorum bir yerini yaptırıyorum başka biryerden arıza çıkıyor artık arabaya binmekten zevk almıyordum.

ben de öyle. onun için sattım gitti. bir daha vectra alırmısın. ölsem almam. ama bu kasanın sıfırını yapsalar? hiç düşünmem alırım. çok hor kullanılmış bu araçlar bize gelene kadar.

Arkadaşım aracı sattım diye bu kadar sevinince insan yaptırmadan sattığın izlenimine düşüyor ilk anda. Zaten öyle yapmadığını daha sonraki mesajlarda açıklamışsın. Bu şekilde algıladığım için böyle bir yorum yaptım. Konuyu biraz detaylandırsaydın yanlış anlaşılma olmazdı. Buna rağmen senden özür dilerim.

Hayırlısı olsun bence iyi yaptınız.
Bence bir vectra c almanız yerinde olur.o dediğiniz arızalar araç temizse kolay kolay arıza vermez.

Hayırlı olsun arkadaşım,ama vectraları bu kadar kötüleme bence temiz bi vectraya denk gelseydin başın bu kadar ağrımazdı çok keyifli araçtır bunu sende bilirsin.neyse sorunsuz daha iyi arabalar diliyorum sana.
Eskiden vectra b yüzünden hiç opel almadık ta ki vectra c yi tanıyana kadar.Çevremizdeki opelcilerin hepsi servisten çıkmazken biz efsane AE101 kasa corolla ve 99 avensis kullanırken sadece senede 1 defa bakım için servise uğruyorduk:).Hele ki corollanın debriyaj balatası bile değişmemişti 9 yıl kullandık 140 binde sattık.

Son düzenleme:
arkadaşım sen söyle vectra o kadar kötümü :D

simdi abi eger hor kullanilmis bir vectraya denk gelirseniz allah sonunuzu hayir etsin derim..sanayiden cikmaz ustalarla akraba olursunuz...ama iyi ve guzel kullanilmis bir vectraya denk geldinizmi araba surmenin aslinda sadece vectrada keyifli oldugunu anlarsiniz..

Geri