Opelimi sattim yardim !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abay_vip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracı bakıttık gercekten de boyalı araç,ben parayı aldıktan bır gun sonra gıttım yenı aracı aldım satışını da aldım,sonra arkadaş geldı durumun ne olduğu ortaya cıktı ama artık ben aracı almıştım,arkadaşa gercekten bılmediğimi de söyledim ve en başta bakıtması gerektiğini eğer bakıtmış olsaydı aracı ona zorla da satamayacağımı da söyledım,hatasının kendısı de farkında.Yalnız ortada söyle bı gercek var bu aracın piyasası 24-25000 arası değişiyor.Ben bu aracı 20000 e sattım bu fiyata kazalı pert kaydı olan aracları verıyorlar,ama benım aracımın öyle ağır bı kazası yok,ağır bı kazası falan olsa saten kasko kayıtları görülürdü öyle bır kayıt da yok.yani verdiğim fiyat çok iyi istese saten kar bile yapar arkadaşlar haksızmıyım,20000 tl bu arabaya göre normal değilmidir? ben saten 4000 tl zararım var bu arabadan,derler ya namusumu temızledım,aynen öyle,sonuçta ben herseyı söyledım alan kısıye ve verdiğim fiyat 21 -22-23 demedık 20 dedık yani.zarar edılmeyecek bir fiyat o yüzden içim vicdanım rahat ama satışını alamazsam işte o zaman iş kötü.bugün konuştum aracı eger 3. bir kişiye benden satılşı almadan satarsan dedim hemn polise giderim saracım çalındı derim,aracı bağlatırım hurdaya ayırırım dedim,yok hocam merak etme dedi,aracı satarsam paranı verırım satışı da averırsın dedi,ama burnuma pis kokular geliyor pek de guvenmıyorum açıkçası.ayrıca satış sözleşmesi bende var sadece o arkadaşta yok.birsey de kanıtlama gıbı bır sansı da yok.

İşin rengi şimdi değişti. Söyledikleriniz mantıklı, fiyatta makul.
Karşı tarafta satış sözleşmesi yoksa bişey ispatlayamaz ama şurası da var adam zaten parayı vermemeye çalışıyor, satışı üzerine almaz.
Üzerine almadan satmaya veya kar etmeye çalışacaktır.
Kokuyu almışsınız bir an önce satışı vermeye bakın.
Satış sizde olduğu müddetçe devamlı tedirgin olacaksınız...

Son düzenleme:
araba eğer değerinin altındaysa satmaya çalışın ikinizin de başı ağrımasın

Geri