Opelimi Sattım Şimdi Kararsızım Ne Almalıyım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZdeArBaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben 2005 toyotandan bahsettım 110lukdan Kardes yapma ya borayı hıc kullandınmı astrayay yavas dıyorsun ya bıde onu kullan sonra bı daha dusun .)

eski bir bora kullanıcısı olarak istanbul ankara otobanında çoğu kez G kasa astra megane 2 ford focus 1.6 benzinliyi geçmişliğim var bence sen borayı hafife alma :D

eski bir bora kullanıcısı olarak istanbul ankara otobanında çoğu kez G kasa astra megane 2 ford focus 1.6 benzinliyi geçmişliğim var bence sen borayı hafife alma :D

Doğrudur ama otobanda gecmek onemlı degıl kalkısta da gectıysen bır sey dıyemem sen soforlugun ıyıdır cunku bu gercek zaten Boracıların coguda kabullenıyor hantal oldugunu arabalarının

arkadaşlar olmadı zaten, araba bel altı boyalı 2 parça değişeni çıktı, istanbula gittim edition için oradada olmadı kısmet değilmiş.

bugün 2005 model opel corsa 1.3 cdti njoy paket sunroof'lu bunu aldım kısmetim buymuş ve çokta memnunum, daha resim çekemedim ilerde çeker eklerim hayırlı olur inş.

arkadaşlar olmadı zaten, araba bel altı boyalı 2 parça değişeni çıktı, istanbula gittim edition için oradada olmadı kısmet değilmiş.

bugün 2005 model opel corsa 1.3 cdti njoy paket sunroof'lu bunu aldım kısmetim buymuş ve çokta memnunum, daha resim çekemedim ilerde çeker eklerim hayırlı olur inş.

corsan hayırlı olsun artık seni ve aracını CoRsA TEAM e bekleriz

aracı kaça aldınız ??resimler??

corsan hayırlı olsun artık seni ve aracını CoRsA TEAM e bekleriz

aracı kaça aldınız ??resimler??

teşk. ederim üye oldum bile :)
110 binde boya-hata yok 18.750 ye aldım, resim yok bugün aldım henüz çekmedim, ama yarın 2-3 güzel resim çekerim.

Hadi Hayırlı Ugurlu Olsun :D

hayırlı olsun kardeş performans idealin ekonomiye dönüşmüş.iyi de olmuş boşver.corsa da iyi araba.piyasası canlı hemde dizel.

maden isimli arkadaş bi cdx sattı geçen süper bişeydi.siteden bi arkadaş aldı falan yazmış sen olabilirmisin diye düşündüm ama değilmişsin.hayırlısı olsun güle güle bin.

Geri