Opelime Veda mı?

Aynen yaa al honda yı bakarsın astra alasın gelmez sonra kullanmadan bilemezsin :)

3000 4000 altına satıyorsa biz alalım beğenmezsek piyasasında satarız 3000-4000 cebimize kalır astra alırız.

Böyle bir düşünün bence. Arada yenilik gerek bence.

Bu tamamen senin beğenilerinle alakalı birşey.Fakat bunu soruyorsan zaten gönlünde honda ya kayan bir yön var bir heves var demektir.Bence araba hoşuna gidiyorsa al kullan ve hevesini bitir o arabada.

bence hiç düşünme derim hocam hem civi'in tadına bakmış olursun hemde değişiklik olur

Piyasa değerinin altına civic bulmak çok zorrr kaçırma 2007 ve 40.000km sıfır sıfır al gitsin yol tutuşuna hayran kalıcaksın hele iç dizaynı ben şahsen çok beğeniyorum.

En güzeli şöyle yapmak, madem aracnı satan yakın akraba yani dayınız. aracı 1günlüğüne alın, yada bir kaç saatliğine. aracınıza göre içinize sinmezse hiç zorlamayın kendinizi. ama şahsen 99astra'dansa 2007 hondayı tercih ederdim ben, tanıdıktan, az km olması sebebiyle. ki siz birde daha uygun fiyata alacaksınız.. (bu arada japon araçlarını pek sevmem ama yakışıklı araçtır baktığınız. tek sorunu el freni :) )

1 dakika bile düşünmemelisiniz bence güzel seçim :)

ne kadar opelci olsak ta astra g 2007 honda civicten üstün olamaz bence civici alın

ne kadar opelci olsak ta astra g 2007 honda civicten üstün olamaz bence civici alın

Aynen 2007 civicleri astra h ile karsılastırmak gerek saglamlıgı harıc dıger yonllerde 2007 cıvıc astra g den ustundur

Geri