Opelime Veda mı?

busenedeburdayim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2 senedir opel astra 99 model cd kullanıyorum,,arabamdan hiçbir şikayetim yok ama dayım yeni araç alacağı için honda civic arabasını satıyor,,normalin 3000 yada 4000 lira altına verecek bana,,çok kararsızım ,,ben çok memnunum aracımdan,,sizce opelden hondaya geçilirmi ya?muhtemelen bir kaç sene kullanıp yeni astralardan alırım zaten,,,bu geçiş sürecini yaşamalımıyım acaba,,görüşlerinizi bekliyorum

Bir kaç sene sonra yeni astraardan alacaksan, boşu boşuna araba değiştirip ekstardan paranı harcama bence. Onun yerine biriktir zamanı gelince yeni astrana kavuşursun madem ki memnunsun arabandan :)

yani aldığım arabayı sattığımda değer kaybı olmayacak muhtemelen

yani aldığım arabayı sattığımda değer kaybı olmayacak muhtemelen

Zaten bana her ne kadar garip gelse de, bu honda civic'ler reşat altını gibi, değer kaybedeni görmedim hiç. O nedenle bence alınır, güzel güzel binilir, zamanı gelince satılır, zarar marar da edilmez, hele de piyasanın 3000-4000 altına alınacaksa.

Bu ara 99 modelden hangi modele yükseleceğini belirtmemişsin.

2007 model 40.000 km de arkadaşım

Eğer ki durumun varsa bence al, madem bir kaç seneye yeni astra alırım ve 3000-4000 altına alacağım civici diyorsun almak mantıklı. Değişik bir araç sürmüş onun da tadına bakmış olursun.

Ben olsam satmak için alırım kar kardır. Hondaya binince astrayı arayacağın kanaatindeyim.
Opelden inipte pişman olmayacağın araçlar bmw, audi, mercedestir.
Tecrübeyle sabittir.

şuan kullandığın araçtan bi kaç arkadaşımda vardı kendim vectracıyım. kullanım kolaylığı ve zevkini az çok bilirim astranın. zevkli biaraçtır masrafı daha azdır. civicin ise 97 otomatik vitesini kullandım. kolay kolay motor kaputunu dahi açmazsın gerisini sen düşün. sağlam arabadır. ikisi arasında bi tecih yapmak zorunda kalsam ki senin alıcan 2007 yeni kasa ve 4000 tl azımsanacak bi para değil kaldı ki 40.000 honda motoru için sıfır sayılır. senin aracın nerden baksan vardır 100 150 bin arası vardır. genç araba her zaman iyidir. astranın tadını bulabilirmisin bilmem çünkü alışkanlıklardan vaz geçmek zordur. ben bazen değişmek istiyorum aracımı araştırıyorum bakıyorum en güzeli benimki geliyo gözüme :):) yinede hakkında hayırlısı..

evet alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil,,bakalım düşünme aşamasındayım

civic 2005 üstüyse tadından yiyemezsin kardeş ne astrası opeli.mükemmel bir araba bence ben senin yerinde olsam 1 dk. düşünmem alırdım hondayı.

Geri