Opelim yok ama hala aranızdayım =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer767
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omer767

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma 2 haftadır hiç vakit ayıramıyordum..Yıkamacının birinde adamın şampuan haznesine bulaşık deterjanı koyarken gördüğümden beri yıkamacıyada gitmez oldum..aracımı ya kendim yıkarım yada bırakırım pis kalır zararı yok :) Bugün baş başa kalma fırsatı buldum ve yıkayıp cilaladım..Hazır parlamışken birde fotoğraf çekip siteye koyayım dedim umarım beğenirsiniz..

( Kirli )

( Cilalı Oto Şampuan sonrası )

( Islak Cila , ıslak cilanın parlatıcılığı gerçekten çok güzel ancak yüzeyde bıraktığı kayganlık yada koruyuculuk o kadar iyi değil.Kaputa tek kat halinde koyduğum kuru microfiber bez kaymadı...)

( Sonax Süper Güçlü Cila , yüzeyde bıraktığı kayganlık gerçekten çok güzel..Connectin eğimi az kaputunda bile bez kayıp gidiyor. Öneririm;) )

( Yağmur Kaydırıcı Uygulaması Sonrası , herkese öneririm parası az etkisi çok fazla )

Aramıza hoşgeldınız , kazasız belasız surusler :)

tşkler. =)

connect başka yaa :) ilk kazamı yaptırmıştı ama ne doblo ne partner nede bipper kangoo yanaşamaz bu araca..

Astra G vardı onu satıp aldım , bakalım şimdiye kadar astrayı aratmadı bana inş ileriki zamanlarda da aratmaz.. Birde kaza demişsin ben connectle astrayla giremediğim virajlara giriyorum :) İlk aldıgımda araba yüksek korkusuyla kağnı gibi dönüyordum virajları ama yavaş yavaş deneyerek sınırlarını ögrendim bununda :D Espnin maşallahı var güzel bir özellik..

hayırlı olsun kazasız belasız kullan

inş kaza bela görmeyiz tşkler =)

masallah kazasız belasız abi

Maşallah Maşallah Kazasız BeLasızz kullanırsınız ıns

Gerçektende bayılıyorum bu arabaya..Nedendir bilemem diğerlerinden daha güven verici ve daha güzel gözüküyo bana..Bnm gözümde buna değişebileceğim tek araç 2011 öncesi Caddy

Geri