Opelim.net'in En'leri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef küçüklere yaşam hakkı tanınmıyor bu ülkede :D

Ben de opelim.nete üyeyim benim de opelim var ben de insanım.Beni niye bişey seçmiyosunuuuuuuuuz.Çıldırtıyosunuz beniiiiiiiiiiiiiii :)

skyeye' Alıntı:
Maalesef küçüklere yaşam hakkı tanınmıyor bu ülkede :D

Düşün işte Erman. Arkadaşının yanına gideceksin. İkram mahiyetinde portakal alıyım diyosun Migros'tan mesela. Sen seçiyorsun hem de. Alıyorsun poşeti. Bakıyorsun bakıyorsun güzel portakal yok. Israrla seçiyorsun. En büyüklerinden 2 tanesini atıyorsun torbaya. 2 tane portakal da götürülmez ki. 2 tane de küçüklerinden atıyorsun. Sonra gidiyorsun. Portakalların servis vakti geliyor. :] Arkadaşın iki tane büyük olanı getiriyor. Küçükleri gözü görmüyor bile. Yani? Küçükse yapacak birşeyi yok. Her zaman atıl konumda. Önemli olan torbanın içindeki bir bakımda.. :rolleyes:

coldekiadam' Alıntı:
Nihalcim, Nidacım ve Yavuzcum en yakışıklı ve en karizmatik gibi sıfatların önüne getirdiğiniz için beni teşekkkür ederim Ama Nihalcim bu kadar şöför varken bana iyi şöför sıfatı düşmez ama sağolasın gene dE;)

KANKACIM HERKES BURADA OLDUĞUNA GÖRE İİ ŞÖFÖRDÜR TABİKİ..AMA İNSANLAR KENDİNE BİR EN BELİRLEMEK DURUMUNDA..KİMSE ALINMASIN GÜCENMESİN ..HERKESİ ÇOK SEVİYORUZ TABİKİ....;)

AMA BEN SENIN ARABANA BİNDİM,YAŞADIKLARIMI Bİ BEN BİLİRİM BİR DE MİLİMİ MİLİMİNE 2 ARABANIN ARASINDAN SON GAZ GEÇERKEN KARŞIDA Kİ ADAM BİLİR :D EMİNİM HALA AKLI SENDEDİR..

ARKADAŞLARIM BİLE SENIN ARABANIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP BANA ATIYOLAR BU ADAM NASIL BİŞİ YAAA DİYE ...

EEEE BU DA NAPARRR BENIM GÖZÜMDE SENI EN İYİ ŞÖFÖR YAPAR ...;)

PERT KONUSUNA GELİNCE EN İYİ PERTÇİ BENIM WALLA BU DOĞRU..NAZARDIR NAZARR..

YAKINDA NİDA'YI PERT ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM UYARSA :D

EEEEE NİDA DA ALDI ARABAYI ARTIK BURADA KURU KURU KONUŞTURMIYCAZ ONU DA ELBET ;)

Kimseye göstermeden kullanırım ben gazlarken görürseniz ne mutlu size... Bu görüntüyü hemen çekin bir daha benim gibi kullanan göremezsiniz... Çünkü gördüğünüz anda ezilmiş olacaksınız. :D:D:D

Nida' Alıntı:
Kimseye göstermeden kullanırım ben gazlarken görürseniz ne mutlu size... Bu görüntüyü hemen çekin bir daha benim gibi kullanan göremezsiniz... Çünkü gördüğünüz anda ezilmiş olacaksınız. :D:D:D

:kop: BIRAK BU İŞLERİ KANKAAAAAA....ALIRIM ANAHTARINI BAK :kop:

hocam volkan beni sinirli yazmış ben melek gibi adamım biri beni iyi şöför olarak yazsın yav

O arabayla mı :D:D:D Merak etme bir akşam ansızın iş yerinden çıkarken yanında siyah bir astra gsi belirecek. Jantlarının ışıltısı gözlerini alırsa sakın şaşırma... O sırada sana işaret vereceğim ve bunun sonunda arabanı almak için arkadaşlarımdan birini çağıracağım. 2 araba birden kullanamıyorumda ondan :D:D

Nida' Alıntı:
O arabayla mı :D:D:D Merak etme bir akşam ansızın iş yerinden çıkarken yanında siyah bir astra gsi belirecek. Jantlarının ışıltısı gözlerini alırsa sakın şaşırma... O sırada sana işaret vereceğim ve bunun sonunda arabanı almak için arkadaşlarımdan birini çağıracağım. 2 araba birden kullanamıyorumda ondan :D:D

BEN O ARABA İLE ÜSTÜM AÇIKKEN BİLE SENIN ARABANI DA ALIRIM ANAHTARINI DA...:eek:

BEN ÇILDIRINCA GSİ FİLAN TANIMAM BİLİRSİN..DİREKT PERT EDERİM ..... :kop:

Hahahahahaaaaa sana feda olsun gsi'lar tigralar... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri