Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pazartesi kargoyu verdim. öğretmeni aramışlar ancak salı günü köylerine bi araç çıkarabileceklermiş. salı günü ellerinde olacakmış koliler bende beklemedeyim. ulaşsın güzel resimler güzel haberler bekliyorum dört gözle

Bugün koliler ulaştı diye haber bekliyorum heyecanla. artık ulaşsada bizde gönül rahatlığıyla bu işi başardık diyebilsek

koliler ulaşmış nihayet. şuanda masaları kuruyorlarmış. havada çok feciymiş kolileri taşımakta zorlanmışlar. Dilek öğretmen tekrar burdaki herkese çok teşekkürlerini iletti. dedim resimleri bekliyoruz. resimleride ilk fırsatta yollayacaklar burda paylaşacağım :D

sevinçlerini gönülden paylaşıyoruz,,,

bunlar Aras kargonun bana ulaştırdığı resimler :) kutularımız pek böyle değildi ama anlamadım :)
12042011752.jpg

12042011744.jpg

120420117411.jpg

12042011739.jpg

12042011738.jpg

aras kargo malzemeyi kendi bağışlamış gibi teslimat yapmış:D neysse, taşıma sponsoru ne de olsa.
sol taraftaki kırmızı önlüklü ufaklıklar süper görünüyorlar, ne kadar küçükler.

o kırmızılılar için yardım toplamaya başlamıştık ama gönül veren çok güzel insanlar olunca hepsini dahil ettik :)

toplam 10 koli koymuşlar bizim gönderdiğimiz gibi ama bizim kolilerimizin herbiri o kutuların iki katından küçük değillerdi :)

toplam 10 koli koymuşlar bizim gönderdiğimiz gibi ama bizim kolilerimizin herbiri o kutuların iki katından küçük değillerdi :)

:eek:

Sizin, az yer tutsun diye sıkıştırarak yerleştirdiğiniz koliler yolda yarı yarıya küçülmüşler mi ? :)

Son düzenleme:
Okul müdürü arayıp teşekkürlerini iletti. o resimlerdeki koliler boşmuş :D sordum resim için kullanılmış benim kolilerim varmış ellerine veee en güzeli çok güzel resimler yüklüyorum şimdi :D

Geri