Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeliz başkanım Onur Köşkdere isimli opelim.net ailesi dışından duyarlı bir arkadaşımız hem hesap numarasına parasal anlamda katkı yapmak istedi hemde ataşehirdeki adrese kırtasiye malzemeleri yollamak için adresi aldı. Bilgilerinize. Bende dünkü atm'nin bozuk olmasından dolayı katkımı bu akşam yapacağım inş.

bizim sporcularda dhl deki diğer kargolarla görüşmede yalan oldu :(
inşallah bugün diğer kargo şirketlerinden olumlu bişeyler çıkar çıkmalıdır hayır işi bu yaav

yelizcim birde opelim net ailesi olarak bir bayrak gönderelim diğer formlara örnek olsun opelim net bayrağı gibi yada benzer bişey bu arada çok merak ediyorum çocukların o hallerini öğretmenleriyle görüşüyorum demiştin fotolarını çekip burda paylaşırsak e maıl yoluyla o mutlu anlarını ölümsüzleştirmiş oluruz ne dersin yoksa fotoğref makınesimi eklesek çokda bişi tutmaz

öğretmenin fotoğraf makinası var. facede sürekli resim paylaşıyor. resim çekecek söyledim bunu. zaten onun facede paylaştığı resimleri görüp içim acıyınca bu işe kalkıştım.

Yeliz başkanım Onur Köşkdere isimli opelim.net ailesi dışından duyarlı bir arkadaşımız hem hesap numarasına parasal anlamda katkı yapmak istedi hemde ataşehirdeki adrese kırtasiye malzemeleri yollamak için adresi aldı. Bilgilerinize. Bende dünkü atm'nin bozuk olmasından dolayı katkımı bu akşam yapacağım inş.

Sanada arkadaşınada çok teşekkür ederim...

bizim sporcularda dhl deki diğer kargolarla görüşmede yalan oldu :(
inşallah bugün diğer kargo şirketlerinden olumlu bişeyler çıkar çıkmalıdır hayır işi bu yaav
aras kargo yollamayı kabul etti gibi. onay bekliyoruz şuan sadece :D masaların ve sandalyelerin gönderilmesinde ödeme yapacağım gibi görünüyor.

Kargo işini halledeyim iki tanede dolap alacağım. göndereceğim eşyaları koymaya dolaplarıda yokmuş

Aras Kargo max. 10 koliye kadar onay verdi :D tarih soruyorlar son bi şans için salı diyorum tamam mıdır yoksa haftaya cumaya mı atalaım ne deriniz?

Haftaya cuma olsun. Eminim daha çok şey toplanacaktır. Daha fazla ilgi olacaktır. İş yoğunluğumdan ayakkabıları almaya bile gidemedim daha. :(

Cuma' ya atalım bence. Biraz daha zaman, bu konuyu yeni fark eden yada imkanını yeni ayarlayanlar olabilir...

Masalrı bizim üst kattaki marangoza yaptırıyorum.sandalyeler için pazara kadar alışveriş yapmış olacağım.

Geri