Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi görüştüm yetkiliyle, hangi şubeyi kullanacağımızı sordular. %90 kabul edecekler...

Erengazi şubesi.

hadii hayırlısı:)

Peki başka eksik var mıdır ? Patronumla konuşup çalıştığımız kırtasiyeden birşeyler aldırayım mı ?

eksik kalmadı gibi bundan sonra defter kurşun kalem silgi gibi ana sınıfındakilerin değilde ilkokuldaki diğer çocuklarında faydalanabileceği mazlemeler alınabilir. ana sınıfı içinde biraz daha oyun hamuru, parmak boyası, boyama kitabı ve a4 beyaz kağıtlar olabilir.

Yeliz bagaja koyduk birşeyler.Yarın veya Cumartesi sende

ok Yavuz süpersin

santraç setleri geldi. çok güzel düşünülmüş hediyeler çok teşekkürler.

:) istedim ki, yaptiklarinin bir adim sonrasini dusunsunler ki.. vatana millete faydali olsunlar.. insallah oyle olur..

cok guzel bir soz vardi..
cocuk video kamereya benzer.. cocuklugunda kayda alirsin, buyudugunde izlersin!

artik bundan sonra top, ogretmenlerinde :)

Son düzenleme:
:D Ama en güzelide çocuklara santraç öğretme kitaplarıydı. onlarsız hiç bir işe yaramama ihtimali ortadan kaldırılmış oldu :D

yelizcim birde opelim net ailesi olarak bir bayrak gönderelim diğer formlara örnek olsun opelim net bayrağı gibi yada benzer bişey bu arada çok merak ediyorum çocukların o hallerini öğretmenleriyle görüşüyorum demiştin fotolarını çekip burda paylaşırsak e maıl yoluyla o mutlu anlarını ölümsüzleştirmiş oluruz ne dersin yoksa fotoğref makınesimi eklesek çokda bişi tutmaz

Geri