Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam yolla kart numarani ben burdan çekerim :)

Tamam yolla kart numarani ben burdan çekerim :)
Ok. Ozelden gonderiyorum kart numarami. Numara disinda kartin sifresi, isyeri kasamin sifresi, ev,araba anahtari falanda lazim mi ? ))))

Gonderdim... Benden cukulatada alip gonderin )))

para transferi için western union vb çözüm olmazmı ?

Baskan aldi kredi karti numarami kendi cekecek. Kredi kartimin kaderi baskanin ellerinde ))))

limitinde sağlamdır senin şimdi :D
Bunun o kadar cok degil ama genede az sayilmaz. Birde Gold Karti var bunun, istersen onun numarasini vereyim ))))
Bu arada banka ismi lazim degilmi ?

Kaan süpersin. arkadaşlar Kaan linkini verdiğim sandalyelerden kredi kartıyla alıp benim adresime gönderimini yapıyor :D parayı ben çekmedim ama kart bilgilerini aldım lazım olur belki :D şaka bir yana kendisine çok teşekkür ediyorum Moskovanın en Centilmen erkeğisin :D

Kaan süpersin. arkadaşlar Kaan linkini verdiğim sandalyelerden kredi kartıyla alıp benim adresime gönderimini yapıyor :D parayı ben çekmedim ama kart bilgilerini aldım lazım olur belki :D şaka bir yana kendisine çok teşekkür ediyorum Moskovanın en Centilmen erkeğisin :D
Dur o kadar sevinme. Abuk sabuk bir site. Ilk once siparisi gectim, ama hesaptan para ne cekildi, nede islem tamamlandi diye bir mesaj verdi. Tekrar siparis gectim, bu seferde ayni siparisi iki kere giremezsiniz falan diyor. Sonucta odeme oldumu olmadimi bende anlamadim. Ucuncu kez girmeye korkuyorum, her seferinde 400 400 girecek yoksa )))) En kotusunden 1 gun beklerim, tekrar girerim siparisi. Nasilolsa daha vaktimiz var.

tamam ben orayla bağlantıya geçer bi telde görüşürüm bu saatte ulaşamadım sana bilgi veririm çekip çekmedikleri konusunda :D

Geri