Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.yasinyalintoys.com.tr/urunler.php?urun=582

isteyen burdan sandalye alıp bizim adresi verirse kargo istanbul içi ücretsiz olduğu için direkt bana ulaşır taksitlede diğer ana sınıfı gereçlerinden alıp yollayabilirsiniz.

sayın başkanım

bu sandalyeler çok çabuk kırılıyor. Biz aşağıdaki sandalyeleri kullanıyoruz. Bir çok okulöncesi kurumda aynı sandalyeyi kullanıyor. Fiyat olarak aynı gibi. ahşap sandalyeler biraz rahatsız ama daha uzun ömürlü.

http://okuloncesimobilyalari.com/urunler.php?urun=49

burdan diyarbakıra kargoyu dert ediyorum. ağır olacaklar. kırılmaz sandalye diyorlardı ötekilerine yahu :(

Veee yeni yardımlar yolda geliyor :D
20ad.6lı keçeli kalem
20ad.makas
1ad.küçük dünya küre
20ad.8li sulu boya
1ad.voleybol topu
20 kutu kırmızı kalem
20 kutu kurşun kalem
5ad.33 m.
1ad.70*105
1ad.otm.tel dikiş
1ad.delgeç
1ad.zımba teli
1ad.makas
72ad.açacak
20ad.12li kuru boya
24ad.silgi
20ad.12li pastel
50ad.kaplık
24ad.cetvel takımı
24ad.stick-büyük
24ad.stick-küçük
50ad.uhu
20ad.fon kartonu 10lu
20ad.el işi 10lu
5ad.sesli kitap
60ad.hikaye kitabı
10ad.atlas
10ad.türkçe sözlük
10ad.yazım kılavuzu
10ad.ingilizce resimli sözlük
20ad.resim defteri küçük
40ad.60yp defter
100ad.sticker
1ad.osmanlı tarihi
1ad.okul sözlüğü
ve bazı çeşitlerde kitaplar..

Cosmo55 teşekkürler :)

Anlamadımki dikkat mi çekemedik çok mu ilgisiz üyelerimiz var çözemedim. daha önce çocuk esirgeme kurumu için yardım toplamıştık yıllar önce arabalarla taşımıştık. orda gelen yardımlar okadar çoktuki liste bile yapamamışlardı. şimdi niye böyle oldu bilmiyorum çok büyük bişide değil yapacakları 10 lira bile çok büyük yardım demektir oysa
bu soszunden sahsım adına alındım ben asırı duyarsız kaldım ama benım yaptıgım yardımları allah,ailem ve ben bilirim hadi buradan da yazayım herkes bılsın ben zengın cocugu degılım normal bır ıscıyım ama her sene elımden geldıgınce en az 500 TL ılkogretıme baslayan etraftakı muhtac coukların ıhtıyacını gorurum,gunumuzde bu tarz yardım kampanyaları o kadar cok arttı kı hamdolsun mısal gecen haftalar da da atv nın kıtap yardımı organızasyonu vardı onlara cokca kıtap bagısı yaptık aılece hal boyleyken bu konuya baya duyarsız kaldım bence herkes benım gıbı elınden gelenı yakın zamanda yapmıs ondan konuya ılgı gostermemıs yoksa dedıgın gıbı 2 gunluk benzın parası olan 50 tl o cocuklara yapılacak buyuk yardım ve manevı tad aksını dusunmek ıstemıyorum oyle duyarsız bır toplum olmamısızdır herşeye ragmen...

Cengiz üstüne alınmışsın ama bu sitede neredeyse 40bin üye var mailde attım gelen yardımlar 4-5 kişide kalınca bende üzüldüm doğrusu

Muduraaaaanim! Eger su asagidaki abuk sabuk formu doldurmama yardim edersen bendende 300 tl kardeslerime...
hesapr.jpg

Kaancım sana kolay gelsin Sen koskoca moskova cocacolaya ait bi firmada müdürsün bunuda tek başına halledebilirsin :D

Cengiz üstüne alınmışsın ama bu sitede neredeyse 40bin üye var mailde attım gelen yardımlar 4-5 kişide kalınca bende üzüldüm doğrusu
valla alındım ama bu benım eksıgım bızım de basımızda badıreler vardı,sağlık sorunları vardı bılıyorsun yoksa 300 500 cocuklara feda olsun durum musaıt degıldı yazamadım ama cok ezıldım kendımce ,seneye telafı ederım ALLAH ızın verırse ...

Baskanim, basbakanim, paranin gidecegi hesabin bilgilerini istiyor b.k yiyen banka, ben naaaapiyim ((( Unicef e falan yardim yaparken kredi kartiyla oduyorum. Yokmu oyle bir alternatif? Kredi kartiyla gondermemi sagla, 300 olur sana 400 ! ))))

Geri