Opelim.net Yardım kampanyası.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malesef ptt ücretsiz taşıma talebimizi kabul etmedi. bende milli eğitime bir başvuru yaptım. bakalım umarım hızlı bir cevap gelir. yoksa toplanan neredeyse tüm para kargoya gidecek gibi görünüyor :(

PTT nin kabul etmesi gerekiyordu.. yardim olduguna iyice inandirmak gerekiyor onlari galiba... bolge mudurune gidilip konusmak lazim bence..

2 set okul satranc seti
2 adet satranc ogreniyorum kitabi
1 adet Ataurk Kosesi, Mevsim Seridi
2 adet Cocuklar icin Ataturk kitaplari

Izmir den gelicek kargoda var, onun icin cumartesi yi bulabilir.

Süpersin Sarp .
Direk tAcıbademdeki müdürlüğe gidilip görüşüldü. kabul etmediler. kilo başınada 4 tl fiyat çektiler.
bu gidişler minibüse yükleyip biz götürcez gibi :D mazot parasıda aynı tutar en azından ellerimizle teslim ederiz :D

Aras kargo benim müşterim. Birde ben sorayım ne diyecekler acaba. Gönderilerin tamamı kaç kilo acaba ?

Aras kargo benim müşterim. Birde ben sorayım ne diyecekler acaba. Gönderilerin tamamı kaç kilo acaba ?
valla tartmadık ama çok kilo 4 tane koli var daha masa sandalyeler var aras kargonun reklamını koyarız siteye bu iyiliği yaparlarsa :D

Yeliz Hn. size telefonla ulaşıp görüşmem gerekiyor...

Önder bey çok teşekkürler görüştüğümüz gibi gereken yazışmayı yaptım umarım yardımcı olurlar. çok teşekkürler

Rica ederim, en azından bende bu konuda bir işe yaramış olurum. Vallahi benim yardımcı olucaklarına inancım var, ama "kesin" diyemiyorum.

Yeliz, senin adini bundan sonra " Mother Teresa- II " olarak degistiriyorum )))

Özel kargo şirketlerinin sosyal sorumluluk adı altında ücretsiz taşıma yaptığı hemen hemen her kargo şirketinin sitesinde mevcut. Bence şubeler ile görüşmekte fayda var.

Geri