Opelim.net TATİL YERİ

Tabi ki de geleceğiniz tarihi bana burdan pm yoluyla yada 0555836 2939 nolu telefondan arayarak yapabilirsiniz.Telefon arama saati 10.00 ile 20.00 arasındadır. Sahil de beach var fakat şezlong fiyatları alınmıyor bildiğim kadarıyla sadece yediğiniz içtiğinizin ücretini veriyorsunuz...

Son düzenleme:
Rezervasyon gerekiyor mu acaba bir de sahile 40-50 mt yazmışsınız sahile indiğimizde şezlong şemsiye durumları nasıl otelinize ait bölümler var mı yoksa sahilde sivri zekalı şezlong görevlileriyle mi uğraşacağız :)

Soruma cevap alamadım ama :)

Tabi ki de geleceğiniz tarihi bana burdan pm yoluyla yada 0555836 2939 nolu telefondan arayarak yapabilirsiniz.Telefon arama saati 10.00 ile 20.00 arasındadır. Sahil de beach var fakat şezlong fiyatları alınmıyor bildiğim kadarıyla sadece yediğiniz içtiğinizin ücretini veriyorsunuz...

Teşekkürler en kısa zamanda yeni ayrıntılı resimleri bekliyoruz.

Saygılar...

aklımızda olmasa bile sırf bu fiyatlar için gidilir gerçekten çok uygunmuş. askere gidiyorum acemi birliğinden dönünce bir kere daha düşünücem.teşekkürler.

http://www.goldsafran.com/gold.htm

arkadaşlar rekabet her zaman iyidir size karabük ve safranboluların ortak olduğu aynı zamanda bizimde ortağı olduğumuz GOLD SAFRAN otele davet ediyoruz Alanya nın Obaköy beldesinde 4 yıldızlı herşey dahil sistemini benimsemiş müşteri memnuniyeti ön planda olan otelimize bekliyoruz

birde sizin rakamlarınızı duysak :D :D

arkadaşlar rekabet her zaman iyidir size karabük ve safranboluların ortak olduğu aynı zamanda bizimde ortağı olduğumuz GOLD SAFRAN otele davet ediyoruz Alanya nın Obaköy beldesinde 4 yıldızlı herşey dahil sistemini benimsemiş müşteri memnuniyeti ön planda olan otelimize bekliyoruz

Arkadaş yukarda yazılanları okumadın herhalde yeni bir başlık aç orda ne istiyorsan yaz...

oteller kapışıyo valla bende akyakada sahile 3 çadır açayım fotolarıda ekleyeyim . bizimkiler daha ucuz olur:D

fiyatlar hakkında bilgiyi yarın verecem yarın otel yönetimiyle iletişime geçip bilgi verecem (hiçbir ticari amaç güdülmemiştir)

Arkadaş bizim kimseyle rekabet ettiğimiz yok.Ne yüzsüz adamsın.safranbolu ve karabüklülerin ortak fln Dernek diye bir konu ac oraya ne istiyosan yaz

Geri