opelim.net facebook

qermanymuscLe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
OPELİM.NET facebook grubu varmı ?

Pek ilgilenmiyoruz facebook ile aslında üzerine düşmek gerekir.

Aslında etkinlikler toplantılar orada daha anlaşılır şekilde olabilir !. Konu Kltlenebilir cvp alındı :)

opelim.net kitlesi facebookta aktif değil maalesef bende aramıştım buldum üye oldum sanırım yöneticiler açmamış zaten paylaşım ve aktiflik sıfır.

sanırım forumun sağlıklı işlemesi için çok aktif değil düşüncesindeyim

Forumumuz aktif değil ki facebook grubumuz aktif olsun. Zamanında çok konuştuk çok söyledik şöyle yapalım böyle yapalım daha iyi olur üyeler kalıcı olur diye,kimse sallamadı bizi. Şimdide sinek avlıyoruz forumda işte eskiden olmazsa olmazdı forum 1 gün kapalı olurdu yokluğunu hissederdik internette yapacak başka bir şey bulamazdık. Ama şimdi olmazsa olmaz değil açıkcası 1 hafta girmesem yokluğunu çekmem, zamanında gerçekleri söyleyenler uzaklaştırıldı forumdan,gün geçtikçe de kan kaybediyor,kim dur diyecek bilmiyorum. Eskiden aşağıda ki chatbox'da sabaha kadar muhabbet ederdik,bi derdimiz olsa gelir orda konuşurduk kardeşlik ortamı vardı ama artık yok,olacağa da benzemiyor açıkcası sadece yeni üyeler geçmişte yapılmış bilgi paylaşımlarından faydalanıyorlar işte. Bilgi paylaşımı yapan üyeler,az çok muhabbet açan üyeler siteden uzaklaştırılınca sonuç böyle oldu. Forumda bilgi paylaşımı yapan,bildiğini savunan üyeye forum kurallarına aykırı tutumu nedeniyle süresiz ban verdiler. Daha bir sürü örnek var,eski üyeler bir konuşsa çok şey var söylenecek aslında.

Şu an bunları yazdığım için bende uzaklaştırılırsam forumdan hiiç şaşırmam. :D

Son düzenleme:
Burak gözünü seviyim, hangi seviyeli eleştiriden kim banlanır. Geçmişteki yaşananları eleştirmişsin. İyi güzel, dur demek de lazım diyorsun. Biliyorsan forumun teknik konularına fazla mesai harcıyorum. Açtığım facebook grubuna seni admin ekleyelim, resim ve içeriği geliştirelim, yönelt? Bende vakit ayırcam elimden geldiğince. Eleştiri iyi güzel de taşın altına el sokacak adam da lazım. Buyur gel hodri meydan. Facebook adresim http://www.facebook.com/emreunan

Burak gözünü seviyim, hangi seviyeli eleştiriden kim banlanır. Geçmişteki yaşananları eleştirmişsin. İyi güzel, dur demek de lazım diyorsun. Biliyorsan forumun teknik konularına fazla mesai harcıyorum. Açtığım facebook grubuna seni admin ekleyelim, resim ve içeriği geliştirelim, yönelt? Bende vakit ayırcam elimden geldiğince. Eleştiri iyi güzel de taşın altına el sokacak adam da lazım. Buyur gel hodri meydan. Facebook adresim http://www.facebook.com/emreunan

Zaten eklisin abi benim facebookda sen. Ne yapılacağını söyleyin,yapalım/yapayım hiç problem değil. Teknik konularla ilgilendiğinin farkındayım forumda herkes farkında. Ayrıca,teknik konuların ne kadar zor olduğunu ve zaman alan bir şey olduğunu da biliyorum. Facebook grubundan paylaşım yapınca,içeriği geliştirince eski canlılığına kavuşacaksa forum ben varım hiç problem değil.

Bir yerden, birilerinin başlaması gerek... http://www.facebook.com/pages/Opelim/309168035789944 beğen de seni yönetici ekliyim, arkadaşları davet edip, fotoğrafları düzenleyip, yeni içerik girelim

Geri