Opelim net e yazik.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bunları duy da alma gell diyecemmmm:):):):) ya arkadaşımmm acele edilmez şu araba satmalarda biraz sabır biraz hoşgörüüüü satılmaz diye bir kelime yoktur her arabanın bir alıcısı vardır mutlakaaa senin oralarda bu birazz zor herhalde valahi ben şu anda maraşın bir ilçesindeyim araba satmak kolayyy satıyom de tamamdır yaniii max 1 ay bekler araba sen neden satamadın ben anlamadım senin araba bende olsa şimdiye çoktan ucurduydum yuvadan :):))::)

herkese güzel teklifleri ve dileklerinden ötürü teşekkür ederim:)) Ahmet abi corsa teklifin güzeldi onu değerlendirmeliyim..

ya bunları duy da alma gell diyecemmmm:):):):) ya arkadaşımmm acele edilmez şu araba satmalarda biraz sabır biraz hoşgörüüüü satılmaz diye bir kelime yoktur her arabanın bir alıcısı vardır mutlakaaa senin oralarda bu birazz zor herhalde valahi ben şu anda maraşın bir ilçesindeyim araba satmak kolayyy satıyom de tamamdır yaniii max 1 ay bekler araba sen neden satamadın ben anlamadım senin araba bende olsa şimdiye çoktan ucurduydum yuvadan :):))::)

güzel kardeşim satsana o zaman benimkini ne bekliosun allah allah:)

Leon lara aşığım Leon istiyorum derken hiç düşünmedinmi Astra nın güceneceğini..Bence satamamanın sebebi Astran sana beddua etmiş ondandır.. :D :D

Leon lara aşığım Leon istiyorum derken hiç düşünmedinmi Astra nın güceneceğini..Bence satamamanın sebebi Astran sana beddua etmiş ondandır.. :D :D

al işte yeni bir bakış açısı yeni bir sürünceme dahaa:)) kimisi bahtı kapanmış dedi kurşun döktürdüm,, kimis bilmem ne dedi onu yaptırdık:)) şimdi bide garaja gidip arabaya yalvarayım bari beni affet die:)))

:kop::kop::kop: Bak ne güzel biliyormuşsun derdinin dermanını...Bu saatten sonra arabaya onca yaptığın hakaretten sonra (leon aşkı yüzünden)tabi yalvacaksın,ama o seni dinlerde gönlünü alabilirmisin bilmem... :D

:kop::kop::kop: Bak ne güzel biliyormuşsun derdinin dermanını...Bu saatten sonra arabaya onca yaptığın hakaretten sonra (leon aşkı yüzünden)tabi yalvacaksın,ama o seni dinlerde gönlünü alabilirmisin bilmem... :D

ya asıl onun benim gönlümü alması lazım.. bi kaç gn önce üşüyorum diye eve arabayla geldim.. sonra bi baktım kar yağmaya başladı hemen bindim 1 km uzaktaki garajına götürdüm arabayı hangi baba yapar bunu oğluna düşünsene o benim gönlümü alsın 2.0 TFSI leon a yenildim diye asıl:(

üstüne para verirsen ben alırım :)

Geri