opelim.net e SİTEMM!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer şubatta buluşma olursa 5 ocak ile 10 ocak arası olsun. ben anca o zaman aralığında gelebilirm.

ilhaann' Alıntı:
eğer şubatta buluşma olursa 5 ocak ile 10 ocak arası olsun. ben anca o zaman aralığında gelebilirm.
hocam 5-10 ocak arası dedin iyi güldürdün beni :)

Arkadaşlar biraz nefes alın :)
5-10 şubat erken bir tarih... Katılımı artırmak sık sık organizasyon yaparak olmaz. Forumda da kaynaşabilirsiniz biraz daha... Sanal muhabetleriniz daha samimi oldukça katılım artacaktır. Çünkü samimiyet merakı ve tanıma isteğini getiriyor yanında...

Zaten patlama için siz kendinizi hazır hissedeceksiniz. Bence Şubat bir geçsin ;)

şuan için ben kesin bişey söyleyem. çünkü 29 ocakta doktora kontrole gideceğim. o ne dicek bakalım. eğer bir engel olmazsa ben gelirim.

opelim.net üyeleri yavaş yavaş kaçıyo sanırımm.. eski üyelerden eser kalmadı... yönetim'in büyük payı var gibime geliyo bu işte... en son ankara buluşmasıda çoğunluk sağlanmadı diye iptal oldu... yönetim üyelere biraz daha iyi davransın bence...

mdellal' Alıntı:
Niye renolarla geldiler acaba hayret ? :eek:

hocam müthişsin yaa...:alkis: :good: :rock :rock

Arkadaşlar geçmişe yönelik neden ve niçinleri tartışmak ortamı yıpratır.
Hiç polemiğe gerek yok. Bugün 5 yarın 15 bence biraz zamana ihtiyaç var

mahkum006' Alıntı:
opelim.net üyeleri yavaş yavaş kaçıyo sanırımm.. eski üyelerden eser kalmadı... yönetim'in büyük payı var gibime geliyo bu işte... en son ankara buluşmasıda çoğunluk sağlanmadı diye iptal oldu... yönetim üyelere biraz daha iyi davransın bence...

Olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri