Opelim Astram motor indirdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okutlubay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okutlubay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bügün sabah babam arabaya biniyor marşa basıyor takır tukur sesler geliyor kaputu açıyor ve sonuç feci araba heryerden yağ sızdırıyor kol çıkarmış ve blok çatlamış.Dün yine arabayı babam kullanıyodu araba marşa basarken zorlandı diye söyledi sabahta arabayı göstermeye gidiyodu ama çekici üzerinde gitti sorunun neden oldunu anlayamadık arabayı çalıştırmadan babam yağına suyuna bakmış ve her iki günde bir mutlaka bakar yağsız kaldı desem yağ lambası her hangi bir lambada yanmamış bilmiyorum moralim çok bozuk çıkma motor bakalım diyorum ne kadar verimli olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Geçmiş olsun, önceden bir arıza varmış ancak farkedememişsiniz. Bu arıza zamanla bu soruna yol açmış maalesef. Ancak kol çıkarması pek mantıklı gelmedi bana.

zaten blok alman gerekecek üst kapağı ölçtürmen gerekecek bi nevi komple yeni bi motor yapmış olacaksın çıkma almak daha mantıklı ama oda kapalı kutu ne çıkacağını bilemezsin fiyat performans araştırması yapman lazım hangisi sana daha uygun geliosa onu seçersin. yeni motor alırsan eskileri anlaşır satarsın hurdacıya kötünün iyisi olur ama canını sıkmaya değmez nasipte varsa kısmet bağdattan gelirmiş.

performans istiosan astra g bertone turbo motoru kullanabilirsin biraz daha maliyetli olur.

Geçmiş olsun, önceden bir arıza varmış ancak farkedememişsiniz. Bu arıza zamanla bu soruna yol açmış maalesef. Ancak kol çıkarması pek mantıklı gelmedi bana.

Valla muhtemelen öyle bişeyler varmış ama sonu iyi olmadı işte hayırlısı diyoruz.

zaten blok alman gerekecek üst kapağı ölçtürmen gerekecek bi nevi komple yeni bi motor yapmış olacaksın çıkma almak daha mantıklı ama oda kapalı kutu ne çıkacağını bilemezsin fiyat performans araştırması yapman lazım hangisi sana daha uygun geliosa onu seçersin. yeni motor alırsan eskileri anlaşır satarsın hurdacıya kötünün iyisi olur ama canını sıkmaya değmez nasipte varsa kısmet bağdattan gelirmiş.

performans istiosan astra g bertone turbo motoru kullanabilirsin biraz daha maliyetli olur.

yıldız sanayide birisi ile görüştüm bizim arkadaşın vasıtası ile alıp takarsın 1 hafta kullanırsın eğer hoşuna gitmezse geri alırım dedi sıkıntı yaşamazsın diye söyledi ama içimde birsürü kurt var. Bertone motoru dursun :) maliyeti düşürelim yeter arabadanda soğudum :( yaptırıp satarız artık

triger kesmiş olmasın ... ?

şaşmazda opel garage hakan bey ve hacı usta ile görüşmeden motor yaptırmayın.

Geçmiş olsun Onur Bey...

Geri