opelim aşk zedeler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kalp8wv.jpg

aramızda birçok arkdaş kızlardan yada erkeklerden çekiyo anlatın içinizi dökün paylaşın rahatlayın dertlerinize ortak olalım çözüm arayalım opelim net hep destek tam destek :)

Kelin ilacı olsa başına sürerdi bu konuda Editörlerden ve Moderatörlerden kesinlikle destek beklemeyin şimdiden söyleyim :) :)

:D gökalp güzel konu. Walla bi bakıma haklısın, ne çekiosak kızlardan çekioz...

yinemi aşk yaaaaa:)serhan gelir birazdan.ben sadece şunu copy liyim çekiliyim aradan

""dostum kadınlara inanma vaatlerine gül geç çünkü onların iyi yada kötü halleri ferçlerinin heveslerine bağlıdır güya aşktan söz ederler oysa hainlik onları sarıp giyisilerinin titreşiminde şekillenir Yusuf'un dediklerini saygıyla anımsa Adem'i cennetten kovdurmak için iblisin kadını kullandığını unutma kendinede güvenme bir işe yaramaz çünkü yarın bağlandığın kişide saf aşkın yerini çılgın bir tutku alacaktır hele hiç şöyle deme aşka düşersem aşıkların çılgınlığına kapılmayacağım sakın bunu söyleme çünkü gerçekte kadınların ayartısından yakasını sıyırmış erkek olmayacak şeydir.""

işte geldim burdayım :)

Dünya boş kızlar hoş :)
önümüzdeki maçlara bakalım :) salla gitsin takma hiç bişeyi :)

""dostum kadınlara inanma vaatlerine gül geç çünkü onların iyi yada kötü halleri ferçlerinin heveslerine bağlıdır güya aşktan söz ederler oysa hainlik onları sarıp giyisilerinin titreşiminde şekillenir Yusuf'un dediklerini saygıyla anımsa Adem'i cennetten kovdurmak için iblisin kadını kullandığını unutma kendinede güvenme bir işe yaramaz çünkü yarın bağlandığın kişide saf aşkın yerini çılgın bir tutku alacaktır hele hiç şöyle deme aşka düşersem aşıkların çılgınlığına kapılmayacağım sakın bunu söyleme çünkü gerçekte kadınların ayartısından yakasını sıyırmış erkek olmayacak şeydir.""
:alkis: :alkis: :good:

editörün bunu sitenin girişine büyük kalın göze batar şekildeki puntolar halinde sitenin başına konmasını talep ediyorum:)

hatun=problem :D

Geri