opelim aşk zedeler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
galibi zaten belli önceden
mağlubu bendim bi'tanem...

Gökalp sitemizin Güzin Ablası olmaya karar verdin galiba....:) Bu konuda söyleyeceğim tek şey var....:

Seviyoruummm Uleyyynnn !!!!....:cry: :cry: :cry: :cry:

Gökalp sitemizin Güzin Ablası olmaya karar verdin galiba....:) Bu konuda söyleyeceğim tek şey var....:

Seviyoruummm Uleyyynnn !!!!....:cry: :cry: :cry: :cry:
yok sagol ben baslamadan bitirdim o meselegi zaten butun guzin ablalarda erkek oluo bildiginiz gibi :D :)

O bir ömür hayatımda olmasını istediğim halde bir anda ellerimden kum tanesi gibi akıp gidiyor üzülmüyor muyorum... üzülmeye üzülüyorum ama hayatın kimi ne zaman nerede nasıl ve ne şekilde çıkaracağı hiç ama hiç belli olmuyor. İnsanların %90ının ölümsüz aşklara gerçek ve çıkarsız sevgiye inanmadığı bir dönemde tertemiz duygularımı karşılıksız bırakan biri için zerre kadar üzülmemek lazım aslında . Emin olun ki 21. yüzyılda tertemiz duyguları bulabilmek çok zordur ve kaybeden taraf bu duyguları elinin tersiyle düşünmeksizin itiverendir bence.

offf offf ne deyim ki. hala unutamadık. gerisine gerek var mı?

offf beee konuya bakk tamzamanında açmışsın gökalp:good:
aaaahhhh ahhh... ne yazıkki şuan sevgilim yok, sevdiğim var ama hiç sevmesem daha az canım yanardıı :sorry: :cry:

zamanında çok aşkzede olduk 2 yıldır aşkzadeyim rahatım :)

Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş..benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun :)

:)))))))) Kardeşim koptum burda resmen. Benim için bitanesi yeterli, ikinci hakkım sana helal olsun:) Afiyet şeker olsun. :)

taparsan tepilirsin tepersen tapılırsın şimdi ben tepiliyorum işte :(

Geri