Opeli Yine mahvettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa Kardesim Gecmis Olsun .

Kayis Takildigi zaman ALT VE UST NOKTALARINA BAK MUTLAKA

ALT KASNAKLA UST KASNAK ARASINDA bir farklilik olmayacak .

Hersey sIKILDIKTAN sonra Kaymamasi gerekir .Ya haddinden fazla geriliyor yada biryerden sonra KAYIYOR.

Yada sana bir akil daha vereyim Sarj dinamon zamaninda degismistir ve bakimdan sonra baska ayak kullanilmistir oda ona uymamistir ve kayiyordur.
BILYALARIN GERGILERIN ve buna benzer SABITLEME ADINA HERSEY Kontrol edilmez ise Gene ayni gene ayni gene ayni olacak.

aRACINDA bu sorun ciktiginda kopan kayisi elinle kurtar bas marsa ve 20 dakikalik kullanima kadar sorunun yok .
Sadece olacak Akun bitmeye yakin Gerekli elektrik sistemi besleyemediginden patirdama olacak. Biseye zararin yok.
Akun bozulmadigi surece sarji yapar tekrar.

Canini sikma gecmis Olsun :)
Sağol abi teşşekürler Foruma soracaktım ilk yandan attıığında bilgisayarı açmaya erindim bana 700 tlye mal oldu :D size sorsam bunlar olmazdı ama yapılack birşey yok o paranın çıkacağı varmı abi şimdi arabayı stop ettiğimde çalışan fandan sesler gelmye başladı fanla radyotör yeni değişmişdi 1 sene olmadı çok sessiz çalışıyordu şimdi çok sesliçalışıyor sanki sürtüyormuş gibi sesler geliryor neden olabilirki

Baglanti ayaklarina bak Yani 2 noktasi vardir ve alt taraftada 2 nokta iceri girer genelde.
Aralarina yumusak bir malzeme koyabilirsin surtme sorununda fanin ayaklarinin radyotore cok yaklasmasindan
Kisacasi baglanti noktalarinin arasina Yumusak PUL tarzdi ama erimiyen biseyler koyarsan arayi acarsin Cok ufak seyler .

Baglanti ayaklarina bak Yani 2 noktasi vardir ve alt taraftada 2 nokta iceri girer genelde.
Aralarina yumusak bir malzeme koyabilirsin surtme sorununda fanin ayaklarinin radyotore cok yaklasmasindan
Kisacasi baglanti noktalarinin arasina Yumusak PUL tarzdi ama erimiyen biseyler koyarsan arayi acarsin Cok ufak seyler .
Sağol kardeşim deneyecem kontrole götürdüğümde söyleyim teşşekürler

Geri