opeli sattım kurtuldum

bu yoruma çoğunuz kızacaksınız ama kendi eski arabam adına konuşayım başıma bela olmuştu. alalı 3 sene oldu 3 sene her ay kesin sanayiye giderdim.arızası bitmek bilmezdi. hiç olmayacak yerlerden arıza yapardı ve en önemlisi yedek parça çoook pahalı ve ustalık ta pahalı. sattığım anda dahi en az 10 sorun ve bazı arızalarla sattım. arkadaşlar bende yeni aldığımda opel der başka birşey demezdim ama şimdi yeni opel astra g kasa almayı düşünüyorum. sıf önceki araba gibi olur diye hiç bir opele bakmıyorum. her opel böyle masraflımı

Valla yok öyle masrafı. Abdullah bey imkanınız varsa 1,3 CDTI Opel Astra Enjoy HB Şiddetle tavsiye ederim. Kullanıyorum. Konfor, sürat, yakıt ekonomisi, güvenlik hepsinin bir arada toplandığı bir araç. Üstelik 6 İleri olmasıda çok büyük bir avantaj. Örnek verdiğimde şehirler arası kullanımda özellikle otobanda motoru hiç yormadan çok güzel bir hıza ulaşabiliyorsunuz. (Emniyet kemerini unutmayalım ama :) )

Hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah alacağınız yeni arabaya kazasız belasız özellikle masrafsız binersiniz. :)

yerinde olsam g kasa da almam h kasada :)

ustanda iş yokmuş bnce usta var ustacık var.

yorumların hepsine katılıyorum opeli yeterki temiz bulun inanın sorunsuz bir arac vectra gls aldık sanayiye sadece rolanti motoru+ radyatör muslugu + yag degişimi için gittik araba 200 binde cok temizdi oooo opel bu ne kadar saglammıs gittik sonra üst modeli cd imiiş cd aldık sanayiden cıkmadık benden önceki arabayı dagdan indirmiş sanki arabayı yeterki temiz kullanın ve su an benim gözüm hondanını hiçbir degeri yok en fulu dediklerinde bile 99-01 model bile abs yok
bende opel idwal bir arac sıfırı baska olur :)

Geri