Opeli nden Kıskanılan Beyler Buraya.....

bendende klasik bi diyalog kız arkadaşımla dışarı çıktığımızda arabayı valeye vermem gerekiyo bazen ki zor durumda kalmadığım sürece tanımadığım valelere vermem. her seferinde arabayı valeden aldıktan sonra bir sonraki sokakta durup arabadaki fenerle etrafını geziyorum arabanın bişey yapmışlarmı diye kız arkdaşım diğer sokağa girer girmez yavaşladığımızda yine bakıcan arabana dimi diye bi tepki gösteriyor her seferinde bakıyosun nolcak sanki diyo bende diyorumki tedbiri elden bırakmıycan:D nede olsa benim değil daha araba :D olsada aynı olcak gerçi bu bi bahane sadece :D

haha süper yaa hepimiz aynıymışız:)

arabaya çelik jant lastik aldım şimdide egsoz angel alcam diyorum neyine yetmiyo göstermiyomu o farlar onu alacağına beyaz eşyanı al diyo hatun :D ne acelesi varsa sanki yarın evleniyoz :D ama çok şükür ondada hep araba merakı olduğundan sadece o kadar diyo aldıktan sornada çok güzel olmuş diyo oda bayılıyo :D

astra yı yeni almışım ankaradan afyona gidiyorum. ben ankarada hatun afyonda okuyor. neyse gittim geldim. daha sonra benim en yakın arkadaşımdan öğrendiğim o arkadaşımla benim hatun arasında geçen konuşma,

arkadaş--nasıl gezdiniz eğlendiniz iyi vakit geçirdiniz mi??
benim hatun kişi-- yok walla adam arabasını sevmekten beni gözü görmedi ki....

:D:D:D:D

normaldir abi facebookda bi konuşmamız var ben koptum bi kız arkadaşımızın resmine yorum yazdım beyaz atlı prensimi bekliyorum demiş sonra benim hatun geldimi bari demiş beyaz q7 yle geldi demiş seninkide geldimi demiş benimkide geldi ama kara kartalıyla geldi demiş :D

BİRİNCİSİ: teyibe elini sürme kumandayı al
İkincisi: YAVAŞ KAPAT ŞU KAPIYI BEE :O
:D :D

benim hanım yeni aldığım cd çaları ilk gördüğünde; ne zaman aldın da taktırdın bunu,kaç para verdin buna vs. vs.
iki gün sonrada kendine bi dünya mp3 yapmış :)

Pekiiii ben bir soru sorayım opelim.net ten kıskanılanlar kaç kişi?

benim eşimde yinemi arabalar bıkmadın bunlaran diyooooo (opelim , sahibenden com) sitelere girdeğim için

Pekiiii ben bir soru sorayım opelim.net ten kıskanılanlar kaç kişi?

ya bu kadar olur.
eşim aynen yazıyorum
+ Kuma iki oldu vallahi. bi kapıda var bi evde OPELİM.NET...
+ yaz yaz bunuda yaz...

:D:D

Geri