Opeli nden Kıskanılan Beyler Buraya.....

bendede aynısı vardır hep ses dinlerim :D

ben : eve gelip aracı park ederrken ya canım sesmi geliyor ?
kız arkadasım : yok canım ne sesi her zamanki gibi işte
ben : alla alla sanki bi ses var gibi :S
kız arkadasım : tamam sana sanayi yolu gozuktu kesin gider motoru indirtirirsin şimdi
ben : yok canım olurmu öyle sey
kız arkadaşım : ya cngiz iş yerindeki A3 halen satılık bi baksak şuna
ben : yok yok kesildi ses şimdi :D :D :D

buradan şu anlaşılıyor ki hepimiz aynıymışız beyler. ve hanımlara da hak vermek gerekiyor

bizde de durum farksız:)
yolda yürürken o vitrinlere bakıyo ben arabalara.
birkeresinde bişi anlatıyodu. bende dalmısım kırmızı ısıkta iki araba kalktı bende oofff dur bak sunları izle dedim. keske demez olaydım:)
arasıra kıskandıgını hissediyorum ama soyleyemiyo:)

Herşey işlerine geldiği gibi...Hadi şuraya gidelim, hadi buraya gidelim demeyi bilirler ama... :) Bu sene tatile otobüsle gidelim desen ''ya o sıcakta o kadar yolu otobüsle çekemem, gitmem daha iyi ''derlerken hiç bişey yok tabii...:)

Herşey işlerine geldiği gibi...Hadi şuraya gidelim, hadi buraya gidelim demeyi bilirler ama... :) Bu sene tatile otobüsle gidelim desen ''ya o sıcakta o kadar yolu otobüsle çekemem, gitmem daha iyi ''derlerken hiç bişey yok tabii...:)
aynen benim hanım laf etmeye başlayınca 'ya hanım satalım istersen arabayı' diyorum o zaman sesi kesiliyor...

annem : oğlum ne buluyosun şu arabada yaa. önce bi karnını doyursana sonra yıkrsın arabayı. YA anlamıyorum kş bu erkekler hep böyle...
:D

Sizin gene araba ile ilgili dertleriniz arabayı kullanınca ben kullanmadan laf yedim 2 sene önce arabayı aldığımda ki ben arabayı haftada bir veya 15 günde bir kullanırım aldığımın ilk 10 günü annem evde oturduğumuz yerde lem olum sende 2 gıram akıl olsa tekkapı almazdın bende astrayı duyunca adam gibi araba alıyorsun zannetmiştim. gibi laflar yedim şimdiyse ben işteyken %50 benim arabamı kullanıyor arabayı benzinciden benzinciye kullanıyorum :D

Sizin gene araba ile ilgili dertleriniz arabayı kullanınca ben kullanmadan laf yedim 2 sene önce arabayı aldığımda ki ben arabayı haftada bir veya 15 günde bir kullanırım aldığımın ilk 10 günü annem evde oturduğumuz yerde lem olum sende 2 gıram akıl olsa tekkapı almazdın bende astrayı duyunca adam gibi araba alıyorsun zannetmiştim. gibi laflar yedim şimdiyse ben işteyken %50 benim arabamı kullanıyor arabayı benzinciden benzinciye kullanıyorum :D

galiba ben senın arabayı bostancıda görüyorum :)

bende genelde kız arkadaslarımdan cok babamdan fırça yiyorum :)
ben= baba anahtar nerde ?
babam=ne yapcan Anahtarı :)
ben=ya içini flan temızlıyecem toz içinde
babam= ne tozu be arabanın ıcıne mıkroplar gıremez oldu bal dok yala her gün her gün temızlıkmı olur hayır normal bi temızlemede degıl senınkı bayram temızlıgı mubarek :)
ben= off baba :)

birde kız arkadasımla bir yere gittiğimiz zaman genelde arabanın bır yerlerını ıncelerken dalarım oda andan bır cımcıkle benı uyarır:)

:kop::kop::kop:

Geri