opelde begendikleriniz

miryanoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2005 corsam var malum kış memleket malatya heryer kar arabamda hala mevsimlik lastikler var ama arabam beni hiç yüz üstü birakmadı aynı bir keçi

makasa girdiğim andan itibaren kıvraklığına hastayım:D

s5000542bo4.jpg

ilhaann' Alıntı:

kesinlikle katılıyorum ayrıyetten performans we sağlamlığını da çk beğenirim...

Hemen hemen herşeyi diyebilirim hiç düşünmeden...

süspansiyon sistemi ,sınıfındaki bütün arabalara bindim ama opel kadar güven vermedi bana...

kullanim rahatligi
station vectram var ama park ederken v.s. cok rahat. megane kullandim bir süre icin,parklar zor oluyordu. kullanimi cok rahat,birde vitesi dogru ayarlayinca bastinmi kaciyor...

+arka koltuklar yatinca kamyonet gibi oluyor.arkadasin evi benim arabayla tasidik.tamam bir kac sefer yaptik ama tasidik sonucta...

İç Mekan Malzemesi kaliteli, konforlu araba üretiyorlar.Birde "Follow me Home " özelliği hoşuma gidiyor.Başka arabalarda rastlamamıştım

daha önce megane 2 vardı bende....bıkere şunu soleyim hertürlü parça ve aksesuarı daha kaliteli...yol tutuşu daha iyi...tek kusuru süspansıyonlar sert :)

boyundan büyük gidiyo benim araba daha ne isteyimki....

ilhaann' Alıntı:

bende buna hasta oluyorum ayrıca el freniyle yanladıktan sonra o yola yapışıp uzaması yokmu işte varya hasta edio beni manyak bi makina bursa piyasasında OPEL ASTRA nın ayrı bi CLASS ı var ... herşeyiyle süper yaaa bide benmki gibi siyahsa eywahhhhh:eek:

Geri