Opelciler boy-kilo ne durumda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
göbekten dolayı sıkıntım var işte viraja girince göbek sağa yatıyor veye sola yatıyor

Kamyoncular gibi yap mustafa. koy göbeği direksiyonun üstüne :D ben öyle yapıyorum dermişim :p

Kamyoncular gibi yap mustafa. koy göbeği direksiyonun üstüne :D ben öyle yapıyorum dermişim :p

direksyion aşınıyor ama :)

kiloyu alırsın;
ne kıyafetlerin olur,
ek bi masraf yaparsın,
eskilerin yerine karış fazlasından beden olur,
eskiler bedeni olanlara verilir,
her gören baba olduğun belli oluyor derler,
işin kötüsü her gün gören adamlar her geçengün kilo alıyorsun demesi

hadi kilo verdik diyelim tabii zor biraz;
gene kıyafet alısın çuval gibi olur oysa,
verdiğin yaylar cildinde çatlama yapar,
zengin olduğunu kimse anlamaz :),

kısaca her ikiside kötü :)

göbekten dolayı sıkıntım var işte viraja girince göbek sağa yatıyor veye sola yatıyor

aman hocam dikkat o zaman senin aracın yaylarını kesip jant larını genişletmek lazım. neme lazım virajlarda göbekten dolayı araç denge kaybına uğrayıp spin atmasın..

yaş 17
Boy 1.79
Kilo 79

aman hocam dikkat o zaman senin aracın yaylarını kesip jant larını genişletmek lazım. neme lazım virajlarda göbekten dolayı araç denge kaybına uğrayıp spin atmasın..

murat abi sertleştirilmiş amortisör ve yay ayrıyetten yere basılmış vede ince yanaklarım var :)

murat abi sertleştirilmiş amortisör ve yay ayrıyetten yere basılmış vede ince yanaklarım var :)

o zaman durmak yok yola devam. :D

yas=37
boy=184
kilo=75
NOT= 115 kilodan diet ve siki bir sporla 6 ayda 75 kiloya düstüm,isin sirrini ögrenmek isteyene yardimci olurum:D

emrah abi sen su isin sirrini oretsene bana... max 106 kgydum 3 aylik bi spor ve yemekten kisma ile 93 e dusmustum iyi tarafi okadar fazla kismamistim sadece genel seyleri un ve un urunleri seker tatli filan iste... bakalim onumuzdeki 3 ay icinde nolcak :)

yaş 25
boy 188
kilo 104

+100 baya üye varmış ya maşallah. emrah abi yardımcı olurda engin tecrubelerini paylaşırsa deneyebiliriz. aksi taktirde yuksek devir yaşamaya devam

Geri