Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet evet bence de kapışın hatta şöyle ki ortaya iddia da koyalım o ay hedefi tutturamayan bizlere mangal partisi düzenlesin kaybeden söyle 200 TL lik oldum mu (ki fazlası olursa biz de elimizi cebimize atarız artık yapacak birşey yokhocam gel diyete girelim kapışalım. aylık hedef koyalım ve yüzde olarak değişimle yarışalımtabi iyi bi ekip kuralım kalabalık. böyle olur anca. yoksa bende gecen sene 95 di ve gidiyo maşallah
![]()
boy: 176 civarı tam bende bilmiyorum![]()
kilo: 54 civarı değişiyo sürekli
ben nasıl kilo alacam ya![]()
![]()
çok utanıyorum vallaha nasıl paylaşacam bilemiyorum
Boy:1,90
Kilo:130
İstersen sana ücretsiz olarak 10-15 kiloluk bir kredi açabilirim(170cm-75 kg
)
yalnız abi mangalda werilen kilolar geri alınırsa nasıl olcak bu işevet evet bence de kapışın hatta şöyle ki ortaya iddia da koyalım o ay hedefi tutturamayan bizlere mangal partisi düzenlesin kaybeden söyle 200 TL lik oldum mu (ki fazlası olursa biz de elimizi cebimize atarız artık yapacak birşey yok) bir dahaki aya daha bir azimle girer ve hedefe ulaşır, bu tamamıyle sızı ,heveslendirmeyemotive etmeye yönelik bir teklifti bence değerlendirin bu fırsat kaçmaz
![]()
evet evet bence de kapışın hatta şöyle ki ortaya iddia da koyalım o ay hedefi tutturamayan bizlere mangal partisi düzenlesin kaybeden söyle 200 TL lik oldum mu (ki fazlası olursa biz de elimizi cebimize atarız artık yapacak birşey yok) bir dahaki aya daha bir azimle girer ve hedefe ulaşır, bu tamamıyle sızı ,heveslendirmeyemotive etmeye yönelik bir teklifti bence değerlendirin bu fırsat kaçmaz
![]()