opel

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BUNDEM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BUNDEM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 May 2018
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Puanları
0
19 yıldır opel kullanıyorum, 2500 vektra cdx, Astra 1,3 corsa 1,4
 
Allah hayırlı uzun ömürler versin de kullanmaya devam edin inşallah, edelim [emoji4]
Hoşgeldiniz

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aramıza hoşgeldiniz saygılarımı sunuyorum.
 
teşekkür ederim.

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

10 gündür parkda duran aracımın (astra 1,3 h dizel manuel dizel 100 bin km de) çalıştırdıktan sonra vitesi (tüm vitesler) geçmedi, stop ettikten sonra geçti, tamirci çağırdım hidrolik yağına baktı (bana biraz az gibi geldi)...şanzuman ve alt takım inecek dedi. yardım lütfen.
 
Son düzenleme:
Hocam garip bir problem, başka bir usta çağırıp baktırabildiniz mi ? belkide baskı balatanız bitti ? Usta arıza teşhisi olarak ne koydu ? Neler söyledi ?
 
Hocam garip bir problem, başka bir usta çağırıp baktırabildiniz mi ? belkide baskı balatanız bitti ? Usta arıza teşhisi olarak ne koydu ? Neler söyledi ?

söylediği baskı balata sorunu dedi sökümü zor vs
hidroliğe baktı bana göre azalmıştı.. o konuda yorum yapmadı veya istemedi..
 
Hocam profil bilgilerinizde gördüğüm kadarıyla ankarada yaşıyorsunuz. Seçim Opel, yasin ustayla irtibat kurun derim, oldukça memnun kalırsınız. Siirtten Yunus Emre'nin selamı var da derseniz daha güzel olur. Oldukça yoğun, işlerini iyi yapan, yetkili servis mantığıyla kayıtlı ve faturalı çalışan bi opel özel servisi.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst