Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyiyim
iş yerindeyim halen...10 güne kadar yurtdışına çıkmış olacağım, hazırlaklara devam ediyorum...
sen nasılsın ?

sagolasin abi sükür iyiyim su kiriz bela oldu basimiza Allah bugünlerden geri koymasin ..abi yolun acik olsun hangi sektör üzerine cikiyosun bu arada yedinci ayin ikisinde sirbistanin nis sehrinden sana el sallarim ..:D

sagolasin abi sükür iyiyim su kiriz bela oldu basimiza Allah bugünlerden geri koymasin ..abi yolun acik olsun hangi sektör üzerine cikiyosun bu arada yedinci ayin ikisinde sirbistanin nis sehrinden sana el sallarim ..:D

Sektör ?
Nis'te ne işin var?

yani insaatmi yoksa sanayimi anlaminda ne icabi demek istemistim ..
bu arada bizim izin yolumuz nisten geciyor yaz tatilinde Türkiyedeyim insallah..cok uzak olmamasi lazim sana..

anladım...
güvenlik diyelim...

allah isini rast getirsin abim ..bu arada nette baktim senin switch isine galiba ben tam olarak anlayamadim yada ona benzer bir sey göremedim sen temsili bir resim eklersen belki tam ne arayacagimida bilirim..

Son düzenleme:
sağolasın dostum...
çıkacağım görüşmek üzere...

görüsürüz abi kendin iyi bak..

selam Emrah abi nasılsın

Emrah abi bi tane foto var bende eğer ekliyebilirsem farların üstündeki parçayı nasıl bulurum diye sormak istiyoeum ve foto ekleme olayına geçiyorum uzun sürebilir

Geri