Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kenancigim kapi sökme isi ni anlatim önce kapi tutacagi ic taraftaki kücük parcayi yukari dogru sürdügünde cikiyor altinda iki tane vida var ama normal vida degil hani altigen gibi olanlardan diger vida ise kapi acacak kolu icinde yine kücük bir kapak var ince bit tornavida ile kapagi cikar ve altinda vida toplam üc vida var daha sonra kapagi kibar bir sekilde bir taraftan olmak sartiyla kendine dogru cekiyorsun kilik kilik plastik aparatlar var onlarla birlikte disari cekiyorsun o beyaz pilastikler ciktiktan sonra kapi panzulatunu hahifce yukari dogru itekliyorsun cikiyor eger anlamadigin bir sey olursa cevaplarim sadecearka ikisini degistirdim fark hissedilir derecede hoporlörler 13 cm abadinda her hangi bir hopörlörde olabilir..derinligi yeterli baya yer var..

kenancigim kapi sökme isi ni anlatim önce kapi tutacagi ic taraftaki kücük parcayi yukari dogru sürdügünde cikiyor altinda iki tane vida var ama normal vida degil hani altigen gibi olanlardan diger vida ise kapi acacak kolu icinde yine kücük bir kapak var ince bit tornavida ile kapagi cikar ve altinda vida toplam üc vida var daha sonra kapagi kibar bir sekilde bir taraftan olmak sartiyla kendine dogru cekiyorsun kilik kilik plastik aparatlar var onlarla birlikte disari cekiyorsun o beyaz pilastikler ciktiktan sonra kapi panzulatunu hahifce yukari dogru itekliyorsun cikiyor eger anlamadigin bir sey olursa cevaplarim sadecearka ikisini degistirdim fark hissedilir derecede hoporlörler 13 cm abadinda her hangi bir hopörlörde olabilir..derinligi yeterli baya yer var..
tamam abi sağol...

Metin abi almanca ingilizce parcalamissin vallahi..senin zafi A kasami B mi ...2005 burda her ikiside var..

emrah kardeş hayırlı olsun sonunda dişime göre bi makina buldum otoyolda koparsın artık

evet arkadaslar arka iki hoporlörü degistirdik dandikler gitti alpine ler geldi ses sistemi arka tarafta baya doyurucu oldu hatta önleride degistirecektim bacanagimla yaptik .ve karar verdik önlerden müthis ses geliyor arkalarin sesi demekki komple sesi düzenziz hale getiriyormus arka ses düzelince önlerinde sesini hissettik ve önleri degistirmemeye karar verdik galiba geri iade edecegim..arka lar icin plastik ring bulamadik mdf yi düzenli bir sekilde uydurduk güzel bir calisma cok sükür bir sorun cikmadan hallettik..
kapıda 3 delik oluğundan mdf şart galiba?
sünger kısımda titreşimi engellemek için olmalı?

aslında bende düşünüyorum ses sisteminde bir iyileştirme fakat biraz daha beklemem gerekiyor....

Geri