Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi günler Arkadaşlar,

2000 Model Zafira'mın şu anda kaset çaları elektrik kesintisi yüzünden kilitlendi.Kodlarını nasıl bulabilirim? kullanım klavuzu ve gerekli kodları da elimde yok.Yardımcı olabilir misiniz?
teyip sistemleri olarak o tür modeller aynidir saniyorum konuyu ses sistemleri bölümüne acarsaniz daha cok yardimci olacaklarina inaniyorum ama bilen arkadaslar varsa tabiki yardimci olurlar insallah halledersin..

arkadaslar az önce opelde idim bir arkadas icin tanidik bir saticidan zafira fiyati aldik 1.8 140 hp innovation "110 yil modeli..spor yarim deri koltuk bixenon otomatik klima renkli cam 17 lik cantlar ve bircok ekstrasi var ..standart liste fiyati 28,900 euro.22.500 euroya düsüttürdüm.bayagi bir pazarlikla istedigimiz fiyati aldik ..simdi arkadasim yarina kadar düsünecek siz ne dersiniz Türkiyedeki fiyatlari nasil..hi birseyi unuttum eski arabasinida cöpe atacaklar devlet primi olarak 2500 euroda ordan gelecek yani 20.000 euro yeni ful zafi..

Bizim burada pazarlık olayı 2007 de kaldı. Şimdi çatlasanız 200 TL zor iniyorlar. Birde fiyat listesinin üzerinde fiyat çıkarıyorlar. Opel Türkiye :-)))))) ?????????

senol görüsemiyoruz nasilsin .ben bir yemek molasi veriyorum..

İyiyim abi. Şu an işteyim. Bir fırsat buldum yazdım. Ayrı kaldım sizlerden ama biraz daha böyle gidecek gibi. :-(
Afiyet olsun.

hayirlisi önce is cigerim bak sen isine görüsürüz sonra..hayirli isler..

ayhan abi sen ayrıldıktan sonra bıraz arastırdım radyo volum degerı ıcn radyo acıkken um yada uml yazan tusa 3-5 sanıye gıbı basıyorsun ekrana SD-VOL 3 gelıyor sag sol ok tuslarınla 5 en fazla yapa bılıyorsun tekrar um yada uml yazan tusa basılı tutup kaydetmıs oluyorsun sonra km hızına gore artıp artmadıgını denersın ancak dedıgım gıbı oteypler 4x7 watt yenı nesıl dın 2 ıle 2005 sonrası teypler 4x20 watt bılgıne abı

Türkiyede bu saydiklarinin toplam fiyati ne olur ben iki ay sonra izine geldigimde Türkiyede yaptirmak istiyorumda..

Türkiyede Maaliyeti, Orta Seviyede Marka ve Modellerle : 600 TL.
İyi seviye Marka ve Modellerle : 900 TL. Tabi Bunlar Ortalama Fiyatlar..

Saygılar..

Bu Arada Selamlar Zafira'cılar..
Nasılsınız ?

Saygılar..

sagolasin Ömer bende ortalama 500 euro gibi bir fiyat düsünüyordum galiba uyar hangi markayi bu fiyata buluruz.hangi markayi 1000 lira gibi yaptirabiliriz senide mesgul ediyorum kusurumuza bakmazsin artik.cok sagolasin..

Geri