Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende gribe yakalandım iki gündür çok fenaydım ilaçlarla atlatıyor gibiyim o yüzden yoktum fakat şimdi iyiyim herkese selamlar....

Birkaç gündür rahatsızdım. ( Grip olmuştum da ) Pek uğrayamadım. Farlar çok yakışmış abi. Ayhan abi gezinin güzel geçmiş olmasına sevindim. AMG konusuna yorum yapamam. Adı yeter. :-)
teşekkürler ve geçmişolsun

geçmiş olsun herkese zaficiler agır aksak sanırım

ne kadara patladı bu farlar reşat abi?

Emrah abi zafira B nin mercekli farlarıda varmı ebay da ?
öncelıkle herkese merhabalar mıllet pc me vırüs gırdı kullanamıyorum baska pc den gırdım ıkı dakıkalık... herkese keyıflı sohbetler,,Kenanım bır bakarım ama daha yok galıba.... evet su an itibariyle pc m yapildi ama hala ufak tefek sorunlar var ama yine aranizdayim ..

Son düzenleme:
Yarın aracı dyno ya çıkarıyorum. Bakalım 115hp yi görecekmiyiz. Bu arada dün servisteydim. Şu arabanın altından gelen ses artmaya başlamıştı. Nakliye için araçlara konulan amortisör takozunun unutulmuş olduğu tespit edildi. Aslında aracı ilk aldıktan on gün sonrada sol ön tekerden çukurlarda gelen ses yüzünden gitmiştim ve yine takoz çıkmıştı. İşin ilginci bu takozda sol ön tekerden çıktı. Birini bulmuşlar ama diğerini unutmuşlar. :-[ Şu an ses yok. Dün ki zorlu testtede ses çıkmadı. Umarım tamamen halledilmiştir.
Tüm hasta Zaficilere geçmiş olsun.

Reşat abi ilan vermişsin "elimde astra g parçaları var"diye, 7-8 kişi yorum yazmış , bi kontrol istersen!!!

kenan biraz baktimda yok ya zafi b ler icin mercekli bulamadim ama bulursam haber ederim zaten biliyosun..

Geri