Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde şöyle yapabilirsin deriyi kendin al sanki maliyet daha düşer gibime geliyor

abi ben nerden bulim deriyi ama benim o dedigim artcar deri döseme yeri ben oranin forumunuda buldum yaptiranlar cok memnundular oda birebir orijinaline uygun yapiyor ..1900 lira demisti yanlislik olmasin euro degil..yine cok sagolasin abim benim..haberini bekliyorum..

Son düzenleme:
zafira b hiçbirisinde yok ama benzin deposunun içinde var oda 100 bin de bir değişiyor
tamam abi teşekkürler.

bu ara biraz çekiş düştü.

neden olabilir sizde emrah ve ayhan abi???

22000 de şuan. aldığımızdan beri yani 3 yıldır,2kere filtreler ve yağ ,1 kerede bujiler değişti.bujiler 2 aylık daha...

vallahi kenanim sana en güzel cevabi biraz sonra Ayhan abi verir,ben ne desem yalan olur..sadece acaba egr mi acaba diyebilirim..kötü yakit dicem ama büyük ihtimalle hep ayni yerden aliyorsundur daha önce yoktu diceksin bekleyelim Ayhan abi ne diyecek..

1900 lira ustanın işi iyise fena rakkam değil biraz pazarlıkla 1700 yapar herhale benim dediğim usta artık bu işi keyfi yapıyor belki ondan pahalı her arabayı yapmıyor biraz ekabir bi adam olursa olur olmassa olmaz diyen bi adam zamanında çok kazanmış yani paraya ihtiyacı yok ama yarın telefon açıcam bi sorayım

tamam cok sagolasin abi.zamanin olursa artcar internetten bi bak sitesi ve resimleri var hemem hemen her arac resimi mevcut..ama söyledigi fiyat son baska inmiyor..

tamam abi teşekkürler.

bu ara biraz çekiş düştü.

neden olabilir sizde emrah ve ayhan abi???

22000 de şuan. aldığımızdan beri yani 3 yıldır,2kere filtreler ve yağ ,1 kerede bujiler değişti.bujiler 2 aylık daha...
hava fitresini bi kontrol et ve bi servise git versiyon yüklemesi yaptırırsan eski formuna gelir

tamam cok sagolasin abi.zamanin olursa artcar internetten bi bak sitesi ve resimleri var hemem hemen her arac resimi mevcut..ama söyledigi fiyat son baska inmiyor..
artcar baktım fena değil gibi ama bi hatasını gördüm yada resimde yanılma var zafira reminde koltuk kafalığının altı olmamış orası öze batmamalı yada ben fazla kıl bi adamım

fksg34017-w.jpg
sevgili zaficiler fikir lütfen benim zafiye yakisirmi böle bir panjur..kararsiz kaldimda..yan sanayi 60 civari birkac cesit var irmscher ise görüntü olarak bu resimdekinin aaynisi 120 euro birde irmscherden üst citasi krom olan var en ucuzi 150 euro..
i3101001.jpg

Son düzenleme:
Geri