Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam ben senin istedigin canti biliyorum ..ama benim cantlarda opc nin 17 inclik cantlari bu cantlarda burda opc canti diye geciyor ..sen o cantlari nerden buldun yahu..19 lari..cok pahali cantlar onlar ..

abı ben kactım bıyere kadar gıdıcem bugunluk s.a

abı sıfır set kapaklarıda var az bulunan olculermıs saklıyorum sımdılık ama opc jantı ıle takas yaparım aklınızda bulunsun ısteyen fılan olursa turkıyeye gelırken aracına takıp getırıp goture bılır

tamam sonra devam ederiz sen isine bak bu arada fiyati ne civarda..

Emrah abi kaş için teşekkür ederim buradan buldum gibi yarın parçacı ile görüşücem bu arada zafiran harika gözüküyor nazar değmesin lastiğine taş gelmesin güle güle kullan...

Benim aracında tek eksiği arka spoyler ile 17 yada 18 lik Jant. Maşallah araca abi.
Arka Spoyler kolayda jantlar ve lastik tuzlu epey.

Son düzenleme:
iyi dileklerin icin sagolasin Alperim Allah cümlemizi kaza ve belalardan korusun..sende cok sagolasin Senol cugum insallah alirsin sende..

millet MÜJDE cözdüm vallahi büyük resim koyma isini ....baktim hicbiriniz yoksunuz piyasada biraz karistirdim ve iste benim zafinin gecen haftaki cep telefonuyla cekilmis hali..
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin

Selamlar herkese,girmeyeli 5 sayfa ilerlemişiz OPC ve 1,9 Cdti olunca hızlandık bayaa:D:D

bu arada yaya hoşgeldin herzaman bekleriz...

Benim aracında tek eksiği arka spoyler ile 17 yada 18 lik Jant. Maşallah araca abi.
Arka Spoyler kolayda jantlar ve lastik tuzlu epey.
HF085_V1.jpg
119 euro+kargo Türkiyede fiyatlari nasil ki acaba ama bu orijinal opc degil ama tipatip aynisi orijinal opc yanilmiyorsam 300 euro civari..

kenan nerelerdesin yahu hosgeldin ..takiliyoruz biz böle ne yapalim..

Geri