Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende erdemır opel haramı deredeyım

erdemirde tanıdıklarım var ama şu an ayrıldılar herhalde

sevgili zafiracı kardeşlerim,
başta rifaz olmak üzere epinizi sevgiyle selamlıyorum. işlerimin yoğunuluğu nedeniyle uzunca bir süre bağlamadım. siteye şöyle bir baktım vukuat yok gibi...
epinizi öptüm...

Vukuat yokturrr:p. Hoş geldin. Ben de senden 1 hafta önce geldim.Aynen seninki gibi işler çok yoğundu. Aylarca sadece izledim.Bu arada forum gaza basmış uçuşa geçmiş çok yeni katılan arkadaş var.Nazar değmesin.:rolleyes:

bende eskı sayılırım ortak tanışlarımız olabılır abı uzman teknısyenım orda suan

sonevlerde oturuyorum zaten

Maaşallah. Uğrayamıyoruz diye nispet yaparcasına muhabbet artmış burada. Bende araca multimedia sistem düşünüyorum ama daha yapmak kısmet olmadı. Zaten şu tv alımından sonra biraz daha ertelemek zorunda kaldık. Bakalım ne zaman olacak mm Zafi işi.

olur insallah Senolcugum bende su kiriz yüzünden chip isini salliyorum ama dayanacak gücüm kalmadi galiba izin öncesi taktirip 185 hp ile düsecegim yollara..ebay da cok az kullanilmis kalite bir chip box var takip ediyorum bakalim 150ye kadar cikacagim normal fiyati 590 euro..

Son düzenleme:
bakalim kismet bir gün kaldi suan 100 euro civarinda yükselten olmazsa alirim ama dedigim dibi 150 euro nun üstüne cikmamaya calisacagim..bu arada za4a arkadasim senin zafideki deri mi bana mi öyle geldi deri ise orijinalmi yok sa senmi yaptirdin..

Geri