Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alper nereye kactin hemen ,,sende hosgeldin za4a ci kardesim..nickini burdaki baska bir forumdan taniyorum almanca takiliyorsun hi güzel..:D

sen uzaksın şimdi elimizden bir şey gelecekse derhal yapalım şahsen tanışmasakta güzek bi dostlar kazandık

sen uzaksın şimdi elimizden bir şey gelecekse derhal yapalım şahsen tanışmasakta güzek bi dostlar kazandık
sagolasin abi dünya kücük tanisiriz belkide bir gün..evet haklisin demekki bu pc nin zararlari kadar faydalarida var güzel dostluklar edinmekte insanin kendi elinde degilmi ama..

allah şifalık versin cümlemizinkilerini yapacağımız bişey varsa söylemen yeterli kardeşim

teknoloji herzaman iyidir dogru kullanılırsa

cok tesekkür ediyorum abi düsünmen bile yeterli.Allahim herkese saglik ve huzur versin..

evet yanılmısım benım zafırayı almazdan evvel cok opc baktım bulamadım verdıgım no satmıyodu 1 yıl sonra sattı bende benımkını almıstım kredı lı ıdı satamadım kactı ee kacan balık buyuk oluyo

kardeş yarın erken kalkmam lazım sana iyi geceler fazla özletme kendini

evet yanılmısım benım zafırayı almazdan evvel cok opc baktım bulamadım verdıgım no satmıyodu 1 yıl sonra sattı bende benımkını almıstım kredı lı ıdı satamadım kactı ee kacan balık buyuk oluyo
kardeş satarız ayıpsın

oldu abicim sanada iyi geceler , yarin aksama ben yine burdayim tüm gün bende calisiyorum Allah rahatlik versin..

Geri