Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah. Muhabbetimiz eksik olmaz inşallah. Bu aralar pek fırsatım olmuyor ayrı kalıyorum buralardan. Emrah abi baba nın iyileşiyor olmasına sevindim.
Ayhan abi hemen yanı başında çalışıyorum ama bir fırsat bulamadım gelip OPC yi görmek için. Yeni işyeri İkitelli Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi yakınlarında ama olmayınca olmuyor. Diğer tüm abi ve kardeşlerimede ( herhalde sadece Kenan :-) ) selamlar. Bu aralar ne hafta içi nede hafta sonu vakit bulabiliyorum. Fırsat buldukça uğramaya çalışacağım. Bu arada yeni tv alındı. 46" Lcd, 72 ekran kenarda bekliyor ( ıskartaya çektik. )
şenol kardeş ne zaman istersen görebilirsin araba genelde ev otoparkında duruyor fazla kullanmıyorum işe bi combo var onunla gidiyorum ben güngören bağcılar sitesinde 18 blok eray opel servisindeyim gel bi kahvemi iç yemekte ısmarlayabilirim:D

Güngören Bağcılara çok gelmişimdir. Eski şirkette iken toz boya yapan bir tedarikçimiz vardı orada. Hemen hemen her hafta bir yada iki kez gelirdim. İlk fırsatta yanındayım abi kahven için.

Güngören Bağcılara çok gelmişimdir. Eski şirkette iken toz boya yapan bir tedarikçimiz vardı orada. Hemen hemen her hafta bir yada iki kez gelirdim. İlk fırsatta yanındayım abi kahven için.
beklerim;)

tedarikçiniz mesa metal herhalde

millet nerdesininiz:D.benim uyuyan zafi cilerim.:D

selam zafiracılar,çayınızı içmeye geldim:D
emrah abi ne arıyosun ne soruyosun,görüşemiyoruz valla:D

zorda olsa buradayım paylaşım güzel gidiyor herkesin ellerine sağlık Emrah abi baban için sevindim hayırlısı olsun diğer arkadaşlara da saygılar....

zorda olsa buradayım paylaşım güzel gidiyor herkesin ellerine sağlık Emrah abi baban için sevindim hayırlısı olsun diğer arkadaşlara da saygılar....
sagolasin alpercigim..vallahi firsat buldukca takiliyoruz..

Evet Mesa. İstanbul daki en iyi diyebilirim.
Dün aracın 15000 bakımını yaptırdım. Gerçi km 12500 dü ama genede yaza girmeden yaptırayım dedim. Opelin bakım fiyatları diğer markalara göre tuzlu. VW Passat için 280 TL gibi bir fiyata yapıyor ben Zafiye 360 TL ödedim. Bakım sonrası araç kendine geldi. Birde plakalık iptali yaptım. Umarım silikon yeterli dayanımı sağlar. Gerçi 3M çift taraflı bantlada destekledim ama umarım yolda plaka aramam ileride. :-)

Geri