Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah. Uçak fena bir olay. Hiç sevmem kendilerini. Ama bazen binmek zorunda kalıyorum. Yanımdaki tanıdıksa vay haline. İnene kadar kafasını pres ütüyle ütülüyorum. Yolculuk boyunca susmayan bir çene.
Allah pilota ve yolculara yardım eylesin. Sağ salim atlatsınlar.

Bu arada ekonomik krizle ilgili haberleri izliyordum bugün. Bir konuşma çok ilgimi çekti. ABD krizle ilgili kurtarma paketi hazırlarken. 4 Trilyon dolar gibi bir paranın krizi aşmak için gerekeceği söyleniyor. Japonya dan ilginç bir teklif geliyor ABD ye. Bu krizi reformlarla, paketlerle çözmeniz pek mümkün değil. Biz bunu daha önceden denedik ve pek faydalı olmadığını gördük. Size nakit para lazım. Bizdede cari fazlalık var biz size para verelim. Yada ABD devlet bono ( tahvil de olabilir ) larını alalım. Konuşulan meblağda şöyle geçiyor. Japonya nın posta kurumu gibi bir kurumun kasasında biriken 3,6 Trilyon dolar para varmış. Diyorlarki biz buradan 1 Trilyon doları size verelim. Borç olarak yada bono, tahvil alalım. Şunuda ekliyorlar borç istemezseniz biz bu parayı size hibe de edebiliriz. Çünkü bu paranın geri ödenmeside ekonominizi sıkıntıya sokabilir. Muhabirle bir Prof. konuşuyordu. Dünyada cari fazlası olan sayılı ülkelerden biriymiş Japonya. Bir ülke daha söyleyeyim Almanya. Teklif ettikleri paranın yarısını yada 1/3 ni biz istesek. Tüm borçlarımızı silerdik. Sonra yeniden borç yapmaya devam. :-(

Adamlar hakediyor yaa valla.bizim Türk milleti gibi uyuşuk değiller.Baksana cari fazla çıkıyor

öncelikle büyük geçmiş olsun bel sorununu bende yaşıyorum benim belimdede boşluk var dikkat etmeyince kilitlenme ve daha sonrasında da ağrılar ve özgürce hareket edememek kötü oluyor fakat egzersizlerle kasları kuvvetlendirince biraz insan rahat ediyor diğer konuya gelincede haklısın Şenol abi kriz bizleri çok kötü etkiledi tüm insanlarımızın psikolojisi bozuldu ALLAH TEALA yardımcımız olsun.....

bugün kara incim için egzos ucu aldım ve yarın kaynak yaptırıcam fotoları eklerim İNŞALLAH güzel olur görüşmek üzere....

iyi bakalım resimleri bekliyoruz.
şunu hatırlatayım muayene yakınsa muayeneden sonra takarsan daha iyi olur.

bizim zafiranın Nisanda muayenesi olduğundan geçen bakıma gitmişken söktürdüm

mueyene işlerini özel sektöre devrettiklerinde işler baya sıkı olmuş,en ufak şeydegeri yolluyorlarmış. Dikkat!(bu özel sektör olayı tüm Türkiyede mi yoksa sadece Ankaradamı geçerli tam biliyorum)

selam hepinize Senol insallah biran önce sagligina kavusursun .. sigarayi birakma konusunda bende caresizim yardimci olamiyacagim ama kilo vermen hakkinda sana yardimci olabilirim ben 6 ayda 35 kilo verdim cok zorlandim ama basardim.. iyilesince kendini hazir hissettiginde hallederiz biraz azim yeterli... buarada ekzos ucu na burdada birsey demiyorlar tüv türk de birsey demez saniyorum.. neticede komple birsey degil sadece biraz iyi görüsün diye yapiliyor..

Biraz daha kendimi toparlayayım kilo işine bir el atalım. Bu arada aklımdaki bir soruyu sana sormak isterim.
Opel in Almanya daki tutulma durumu nasıl. Bir VW, Honda veya Renault gibi markalara kıyasla tercih edilmesi ne durumda. Opel in Almanya da pek tutulmadığı ile ilgili söylemler duymuştumda.

genel anlamda bir kiyaslama yaparsak, vw daha cok tutuluyor ama, trafige acilan yillik yeni arac sayisi na göre ikinci sirada (tüm markalar olarak) honda ve renault lardan daha cok tutuldugu tartisilmaz en azinda bizim buralarda öyle.uzun lafin kisasi opelin son zamanlarda cikardigi arabalar daha kaliteli simdi kaybettigi imajini düzeltmeye calisiyor . vectra larin ve omegalarin B modellerinde karizmayi tam cizdirmisti. ama ben bundan sonrasi icin umutluyum..

bugünki işlerin yoğunluğundan dolayı ekzos hafta sonuna kaldı bu arada benim kara incinin muayenesi mayıs 2010 kadar devam ediyor ve özel muayene istasyonları tüm Türkiye de uygulanıyor görüşmek üzere...

Geri