Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takılıp kaçanlarla ve izleyenler (okuyanlar) ile sayımız aslında daha fazla. Forum sayfasının en altında "konuyu kimler okuyor" bölümü var bazen çok ilginç üyelerin okuduğuna denk gelinebiliyor.

anlamak güç

aslında her gün sitedeyim fakat sizlerden ses çıkmayınca bende seyrediyorum diğerleri gibi bugün başımdan geçen bir olayı aktarayım sizlere sabah 10 gibi birisi aradı ve kendisinde 97 astra sedan olduğunu ve yeni lpg taktırdığını takas yapmak istediğini söyledi (bu arada arabasına 15 000 ytl fiyat biçti) bende tamam dedim ve kara incini özellikleri sordu söyledim ve nerede bakım yaptırıyorsun dediğinde ikias özel servise gittiğimi söyledim adam tamam o zaman bu alış veriş olmaz dedi ve telefonu kapattık daha sonra kafama takıldı ben aradım kendisine sorduğumda ekcan yetkili servise gittiğini ve orası harici başka bir serviste bakım yapılan opel araç almayacağını söyledi bende tamam yolun açık olsun dedim yani adamı anlayamadım siz bu olaydan ne gibi bir sonuç çıkartısınız soruyorum sizlere

bugün kara inciyi bir güzel yıkadım ve kurulamaya başladım herşey çok güzeldi taki arka cama geldiğimde silecek silgisinin yerinde olmadığını görene kadar vallahi anlamıyorum orda duran arabanın sileceği onu alıp götürene ne yaptı acaba neyse gittik parçacıya verdik paramızı yeni bir silgi daha aldık bakalım o kaç gün gidecek ama bir yakalarsam..... görüşmek üzere....

bugün kara inciyi bir güzel yıkadım ve kurulamaya başladım herşey çok güzeldi taki arka cama geldiğimde silecek silgisinin yerinde olmadığını görene kadar vallahi anlamıyorum orda duran arabanın sileceği onu alıp götürene ne yaptı acaba neyse gittik parçacıya verdik paramızı yeni bir silgi daha aldık bakalım o kaç gün gidecek ama bir yakalarsam..... görüşmek üzere....
sileceklere karşı özel bi ilgisi var galiba o şahsiyetin...töbe töbee

Zafira her zaman göze batar, normaldir. Maksat bi şekilde zarar vermek. Bide aracı çok pahalı bi araç sanıyo çoğu kişi, bence çizmediklerine dua edin :D Benim Zafirayı boydan boya 2 kez çizmişlerdi 1 senede. Yenisini alınca nasıl koruycaz bakalım. Şimdiden kaygıdayım ;)

Biraz önce meriva mı zafira mı adlı konuya yazı yazdım.Bu konuyu başlatan arkadaşın bize soruları olursa yardımcı olalım ey forum ahalisi arkadaşlar.Kendisi karar verememiş te...

selam ustalar benim sarj dinamosunu sordum 3 cesit dediler hangisi oldugunu bilmek icin sökmek gerekirmis baktiracagim zaman yoktu kaldi ama bilen varmi aceba zafira 3/2003 model 2.0 dti ecotek motor sanirim Y motor yani gaz pedali elektrikli ona göre bilinirmi hangi sarj dinamosu ve benim asil sorum sarj dinamosu iyi ama yolculuk var yakinda onu söktürüp kömürünü degistirmek istiyorum onun icin aceba kömürü degisen cinstenmi yoksa degismeyen lerdenmi diye merak ettim ona göre bütce ayirmam gerekli degismeyen cinsten se garanti olsun diye degistirecegim sarj dinamosunu ve onunla beraber kayis ve kasnaklarini arabada sis fari ve klima var bilgi icin simdiden tesekkürler selamlar

Sorunu diğer taraftan zafira konusuna taşıman iyi oldu, inşallah yardımcı olabiliriz en azından servislere sorup cevap yazalım, gurbet ellerde yalnız bırakmayalım.

Son düzenleme:
Geri