Allah Allah herkese birden mi yahu signumunda üc hafta önce aküsü bosaldi doldurdum bu gün tik dedi mars almadi galiba bizimkide bitti pazartesi servise
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende anlamadım abi neler oluyor bize.....Allah Allah herkese birden mi yahu signumunda üc hafta önce aküsü bosaldi doldurdum bu gün tik dedi mars almadi galiba bizimkide bitti pazartesi servise
Benim de sabah zor çalışmaya başladı,
önceki vectra B de mayıs 2010 da mutlu (60 lık) 110 TL ye almıştım, 3 taksitti galiba
bu arada LPG taktıran va rmı 2006 1.6 ya,
Bugün OPEL'i aradım Zafiraya LPG önermiyoruz dediler
Landi Renzo OLGIN LPG (Küçükyalı) opelin her moturuna takabiliyoruz, sorun yok dediler
BRC Opel, zafiralara tavsiye etmiyor, biz takmayız diyorlar
Çok kasmama rağmen 9.0 Lt yakıyor ( 34 krş) , LPG taktırsam 22 krş yakacak yaklaşık
Ayda 1200 km yapıyorum, 9 ayda çıkartıyor parasını
Bana bir akıl verin
ben landirenzo taktırdım,5 6 ay oldu hiç sorun çıkarmadı, arıza lambası vs.Benim de sabah zor çalışmaya başladı,
önceki vectra B de mayıs 2010 da mutlu (60 lık) 110 TL ye almıştım, 3 taksitti galiba
bu arada LPG taktıran va rmı 2006 1.6 ya,
Bugün OPEL'i aradım Zafiraya LPG önermiyoruz dediler
Landi Renzo OLGIN LPG (Küçükyalı) opelin her moturuna takabiliyoruz, sorun yok dediler
BRC Opel, zafiralara tavsiye etmiyor, biz takmayız diyorlar
Çok kasmama rağmen 9.0 Lt yakıyor ( 34 krş) , LPG taktırsam 22 krş yakacak yaklaşık
Ayda 1200 km yapıyorum, 9 ayda çıkartıyor parasını
Bana bir akıl verin