Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
koskoca forumda üc bes kisi olunca biz degil ikinci sayfaya küme bile düseriz.:D

haklısınız arkadaşlar bende pek fazla takılamıyorum fakat bundan sonra her gün işyerinden bir harf bile olsa yazmaya çalışırım herkese iyi geceler....

Nasıl ikinci sayfaya düşmüşüz, benim gördüğüm; Üye otomobillerinde "cevaplanma" 2641 sayısı ile 4. sırada ve "görüntülenme" sayısı 19,740 ile 5. sırada yer alıyoruz ama benim bilmediğim bir sıralama daha mı var arkadaşlar bilen açıklasa?

Nasıl ikinci sayfaya düşmüşüz, benim gördüğüm; Üye otomobillerinde "cevaplanma" 2641 sayısı ile 4. sırada ve "görüntülenme" sayısı 19,740 ile 5. sırada yer alıyoruz ama benim bilmediğim bir sıralama daha mı var arkadaşlar bilen açıklasa?
abi galiba görünen sayfa olarak ikinci sayfaya düşmüşüz artık ilk sayfalarda kalmamız gerekiyor diye düşündüm ve bu yazıyı öylesine yazdım haberiniz olsun...:D:D:D

Yine ilk sayfaya geldik. Zaficiler nasıllar acaba.
Zafi için aux kablosunu geçen hafta aldım. Bu hafta takıp Tech2 ile aktifleştirme işlemi yaparım diyordum ama bugün mesai ye geldim. Ayhan abi bugün Esenyurt ta mısın. Eğer ordaysan öğleden sonra 3 - 4 gibi uğramak isterim.

Senol bir türlü bulusamadiniz yahu Ayhan abiyle.ah ben orda olacagimda bak nasil topluyorum herkesi..:D

Haklısın abi ama dün inat ettim ve buluştuk. Aslında nerdeyse yine buluşamıyorduk. Ayhan abi Esenyurt tadır diye oraya gittim. Ama İkitelli de olduğunu söylediler. :-) Neyse İkitelli de eve dönüş güzargahıma yakın sayıldığı için oraya gittim ve Ayhan abi ile buluşmayı başardım. Bu arada Ayhan abinin Zafi fenaaa. Kısada olsa bir test imkanını sundu Ayhan abi.

şenol kardeş sana bir ikramda bulunamadığım için hakkatten üzüldüm ama müsayit bir günde bunun acısını çıkartırız

Geri