Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vallahi kenan benimkinede girmisti biraz hallettik bir gariplik var ama nedir bilmiyorum

Selamlar Zafi'ciler..
İyi Geceler..

Saygılar..

Arkadaşlar yeni aldığım 2003 model zafira 1.6 elegance aracıma 60000 bakımı yaptırdım. triger seti, devridaim, v kayışı, bujiler, benzin, yağ, hava, polen filtreleri, castrol magnetec motor yağı balata kontrolü (değişmedi).
Bütün bu işlemlere işçilik dahil özel serviste 450 tl verdim. Aracı şehir dışında denedim çok keyif aldım. Yalnız lpg taktırsam mı diye düşünmeye başladım. Uzun yolda aracım 100 km de ortalama 7.3 lt benzin yaktı. şehir içinde de muhtemelen 100 km de 10-11 litre yakacağını tahmin ediyorum. Sizce lpg taktırayım mı, daha önce astra g aracımda lpg vardı. özellikle lpgden kaynaklanan rölanti düzensizliği problemi yaşamıştım. lpg li zafira kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi. teşekkürler

öncelikle hoşgeldiniz yakup bey;
emniyetli sürüşler olsun...
ben de 1,6 kullacısıyım...BRC MY07 LPG taktırdım...çok memnunum...LPG'de malumunuz işçilik çok önemli, öncelikle ustanızı seçmenizi öneririm...
saygılarımla...

satılık bildiğiniz zafira varmı zafira bakıyoruz hangisi daha iyi onuda bilmiyoruz 1.6 olcak

arkadaşlar ben zafirama double din takmak istiyorum. iki aydır araştırıyorum karar veremedim. sebebi de direksiyondan kumanda sorunu. kaliteli alayım desem navigasyon ve direksiyon kumandası. yok. illaki navigasyon ve direksiyondan kumanda olsun dersem çin malı var. ve kalitelilerden pahalı. bilgisi ve fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum

oral bey;
ankara'da bir elektronikçide satılan bir ara yüz ile bu sorun ortadan kalkıyor. sanıyorum her marka cihazlar için uygun. ama fiyatı bayağı uçuk..Kaç mı?
100 Euro...

1.6 yetersız kalıyor 1.8 ıle aynı yakıs degerlerıne sahıp 1.8 otomatık sece bılırsınız
1.6 105 bg 1.8 115 bg 2.0 dızel ıse 100 bg 0pc 2.0 ıse 180 bg
sadece 1.8 benzın ıle 2.0 dızel otomatık seceneklı zafıra a lar tabıkıne
1.8 + ları cok abs+tc lıdır sırf bu ozellık bıle monocap segmenttekı bu aracta gereklı ve stendart olmalıydı arac onden cekıslı ve 7 kısılık oldugu ıcın yolcu yada full yuklu ıken 1.6 cok badanaja dusuyor hele ıslak karlı yada stabılıze dık yerlerde...

http://www.sahibinden.com/vip_1_8-_...baska_yok-39WQQaXQQ11203939WQQpXQQdisplayitem
ornegın ınceleyın keyfe keder satılık arac benım

selam arkadaşlar nasılsınız havalar güzelleşti herkes uzaklaştı forumdan bende tabi neyse görüşmek üzere kendinize iyi bakın....

herkese selamlar 2001 zafiranın motor nosu motorun neresindedir ? bilgisi olandan öğrenebilirmiyim malum muayene zamanı geliyor motor nosunu bulamayan tüv de sorun oluyormuş bende aradım bulamadım yerini tşk

Herkeze selamlar. Yasin bey umarım sizide yakın zamanda aramızda görürüz. Ben 1.6 kullanıyorum. ( 115 hp ) Serilik ve hızlı sürüş gibi bir beklentiniz yoksa 1.6 yeter. Yakıt tüketimi normal şartlarda 1.8 e yakın. Ama vergi avatajı var. Ben şu an şehir içi 0.30 şehir dışı 0.24 TL yakıyorum. Genede karar sizin.

Herkeze selamlar. Yasin bey umarım sizide yakın zamanda aramızda görürüz. Ben 1.6 kullanıyorum. ( 115 hp ) Serilik ve hızlı sürüş gibi bir beklentiniz yoksa 1.6 yeter. Yakıt tüketimi normal şartlarda 1.8 e yakın. Ama vergi avatajı var. Ben şu an şehir içi 0.30 şehir dışı 0.24 TL yakıyorum. Genede karar sizin.
arkadasım kasa tıpı zafıra b galıbe belırtmemıssın malum bılmeyen var bılen var 115bg b kasa z1.6xep twinport yani dimi?

Geri