opel yetkili servisinin sorumsuzluğu

Arkadaşlar zaman ayırıp ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim arabamı stabilize yolda test etmiş sonra asfalta çıkmış bi yol daha dedi ama arnavut kaldırımlı yolmu ne öyle bişe dedi yuh artık dedim arabaya bindim her tarafında ses geliyo özellikle arka camdan sanki boşluk kalmış gibi bir ses yapacak bir şey yok yazıklar olsun diyorum sadece ama opelede bir şikayet maili de attım tabiki keşke herkes sitede bizlere her konuda ellerinden geldiği kadar yardım eden ustalaramız kadar anlayışlı bilgili olsaydı

Birazda piskolojik yapıyorsun çok kızmışsın belli ama balatayı zorlasa kokar hemen anlarsın stabilize yol desen Ankarada mustafa kemal mah. var belediye her sokağı kazmış arabayla mecbur inşaatı olanlar her gün girip çıkıyor özellikle soruyorum adamlara aman ne olacak diyorlar biniyorum arabalarına tık yok sakınan göz olayı herhalde...

bence de bu kadar takmamalısın usta

alpasch' Alıntı:
benim geri vites bazen zor geciyor.
o zaman:

1.el freni cekikse genelde gecmiyor,indirince geciyor.
2.gene gecmiyorsa 1e alip,1santim ilerletince hemen geciyor.

bir dene istersen
:alkis: :good: :) :D özellikle 2 seçenegi uyguluyorum sonuç %100

benım arabadada oluyo arada ama cok gurultu olmuyo soguktanda olabılır

astracdtı' Alıntı:
Birazda piskolojik yapıyorsun çok kızmışsın belli ama balatayı zorlasa kokar hemen anlarsın stabilize yol desen Ankarada mustafa kemal mah. var belediye her sokağı kazmış arabayla mecbur inşaatı olanlar her gün girip çıkıyor özellikle soruyorum adamlara aman ne olacak diyorlar biniyorum arabalarına tık yok sakınan göz olayı herhalde...
arnavut taşı farklı çukura girip çıkmak farklı sanrım senin sessiz dedigin arabayı orada bir denesen sonuç sanırım baya degişik olur.Bu arnavut taşından sanırım bütün arabalardan ses gelir o kadar arabaya bindim sessiz olanı görmedim.Merco audi denemek lazım..

alpasch' Alıntı:
neden böyle oluyor acaba?
bilmem ki setap yazmış.Şİmdi ustalara sorsam (dışardakileri kasıt) hepsi bişey der olan şanzumana olur kalsın böyle. en iyisi biz bildigimiz gibi vites degiştirelim.

irfan_1' Alıntı:
bilmem ki setap yazmış.Şİmdi ustalara sorsam (dışardakileri kasıt) hepsi bişey der olan şanzumana olur kalsın böyle. en iyisi biz bildigimiz gibi vites degiştirelim.
Arkadaşlar bu diğer markalar içinde geçerli . Bunu takıntı yapmanıza gerek yok. Zaten konusunda uzman olanlarda böyle olduğunu söylüyorlar.Çok zaman ayni olayı bende yaşıyorum. Bundan önce kullandıklarımdada oluyordu :good:

yetkili servis mervis demeyin yaw bana daralıyom

en iyi servis 124 tamircileri kanımca

Geri