opel yetkili servisinin sorumsuzluğu

yılmaz85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün aracımı servise götürdüm bakıma adam aldı arabayı teste götürüp getirdi sonrasında teslim ettiler araca bindim geri vitese taktım inanılmaz bir ses gürültüyle vites geçmekte zorlandı debriyaja tam basmayınca çıkan bir ses sizlerde bilirsiniz ama ben tam bastım ve hatta 3 kez denedim her seferinde aynı şey oldu aklıma hemen kötü kullanıldığı ve test edildiği geldi şimdi arkadaşlar önce size bir tavsiyem sakın arabanızı test etmesi için adamı tek bırakmayın sizde gidin yanında genelleme yapmıyorum bütün servisler böyle olmayabilir bir de sorum olacak acaba debriyajıma baskı balatama bişe olmuşmudur bu nasıl kullanmakki bu şekilde oldu tanıdığım bir ustaya gittim baskı balata kötü kullanmıştır o yüzdende ısınmıştır ve tam ayırmadığı için viteş geçmemiştir dedi cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden:( :( :(

kotu kullanmıs olsa aracın yanına yaklasamazsın balata kokusundan.. hemde gerı vıtes debrıyaja bastıktan 2 sanıye sonra takacaksın... bu sekılde dene gene ses yapıyorsa götur kontrol etsınler

astrammm' Alıntı:
kotu kullanmıs olsa aracın yanına yaklasamazsın balata kokusundan.. hemde gerı vıtes debrıyaja bastıktan 2 sanıye sonra takacaksın... bu sekılde dene gene ses yapıyorsa götur kontrol etsınler

Ustam Teşekkür ederim Cevap için

düzelmedimi aracın hala. Yetkiliservisler çok şey biliyolarmış gibi araçlara özensiz davranıyolar:mad: :mad: :mad: :mad:

abi nasıl olur yetkili servis teste tek başına nasıl çıkar yaa anlamadım ben 2000 yılından buyana hep servise götürürüm ama hayatta bensiz çıkmazlar...

benim geri vites bazen zor geciyor.
o zaman:

1.el freni cekikse genelde gecmiyor,indirince geciyor.
2.gene gecmiyorsa 1e alip,1santim ilerletince hemen geciyor.

bir dene istersen

faithless1905' Alıntı:
abi nasıl olur yetkili servis teste tek başına nasıl çıkar yaa anlamadım ben 2000 yılından buyana hep servise götürürüm ama hayatta bensiz çıkmazlar...
herzaman musterı olmuyor aracın basında onun ıcın musterı gelsınde test yapım olmusmu olmamısmı dıye bekleyemezsın musterıyı.. bızım nevsehırde musterıler gelmezler bıle teste bazen gel dıye ısrar ederım.. bu ısı yapıyorsan testede gıdeceksın yerı gelıyor 5. vıtesten atıyor dıyo adam basıyorsun adamın aracıyla onun ıcın bazen musterı yanlısda anlayabılır onun ıcın musterırısız bınecen araca

ustaların genellikle müşteri başlarındayken işleri rast gitmez:) sadece oto tamiri için demiyorum aynı şey bizim başımızda da var:) müşteri başında durursa kesin bi yerleri bozarsın:) :) :D (ama tavsiyem başında durun:D :D )

vitese takarken önce 1 sonra 2 daha sonra geri vitese tak..bütün araclarda bu sorun vardır.sadece opele mahsus değil.geri vitesin dişlisi ters yön olduğu için geriye takarken cart diye ses yapar ve zor girer ama dediğim gibi yap.bunu pek bilen olmazz 15 yıılık opel teçrübesi olsun buda.:yahoo:

setapxxx' Alıntı:
itese takarken önce 1 sonra 2 daha sonra geri vitese tak..bütün araclarda bu sorun vardır.sadece opele mahsus değil.geri vitesin dişlisi ters yön olduğu geriye takarken cart diye ses yapar ve zor girir ama dediğim gibi yap.bunu pek bilen olmazz 15 yıılık opel teçrübesi olsun buda.:yahoo:

hmm ben 1e takip 1cm ilerletince oluyordu ama birde bunu denemenin faydasi var... :tesk:

Geri