Opel Yetkili Servis Klima Bakımı Kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mskirca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klima filtrelerini değişiklik,kanal temizliği ve gaz kontrolü ve ilavesi yapmıyorlarsa bir anlamı olmayacaktır.boşa para vermeyin.filtrelerinide pislik varken kanalları temizleseler ne olacak bataklık yerinde dururken sinekleri ilaçlamak gibi birşey olur.bir rahatsızlığınız varsa üç kuruş fazlasını verin ama tam yaptırın tavsiyem.

Geçen hafta bu hizmeti aldım (otopratik) öncesinde polen filtresi siparişi vermiştim onu değiştirip götürdüm.
İnternette bu ürünlerden çok var orta konsola koy klimayı yüksek devirde aç spreyin tamamının bitmesini bekle.
Fayda sağladı mı evet ama asıl keramet polen filtresiydi. Ben yılda 2 kez değiştirmeyi düşünüyorum artık.

Ekli dosyalar

• IMG_20180710_183329.webp
    IMG_20180710_183329.webp
    148.8 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_20180710_183323.webp
    IMG_20180710_183323.webp
    67.7 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20180710_183326.webp
    IMG_20180710_183326.webp
    81.6 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Geçen hafta bu hizmeti aldım (otopratik) öncesinde polen filtresi siparişi vermiştim onu değiştirip götürdüm.
İnternette bu ürünlerden çok var orta konsola koy klimayı yüksek devirde aç spreyin tamamının bitmesini bekle.
Fayda sağladı mı evet ama asıl keramet polen filtresiydi. Ben yılda 2 kez değiştirmeyi düşünüyorum artık.
Yılda 2 kez mi ? Yılda kaç bakım yaptırıyorsunuz Ergün hocam ?

Eğer 2 bakım yaptırıyorsanız bence 4 kez polen filtresi değiştirmelisiniz yani her 5bin km'de bir...

Ve mümkümse aktif karbonlu olanını tercih ediniz!

Aktif Karbon Filtre Nedir?

Aktif karbon filtrenin gaz moleküllerini yakalama ve tutma özelliği vardır. Aktif karbon filtrenin yüzeyi milyonlarca ufak gözenekten oluşmaktadır. Bu gözenekler sayesinde bir çok koku yayan zehirli gazlar yakalanır.

Yılda 2 kez mi ? Yılda kaç bakım yaptırıyorsunuz Ergün hocam ?

Eğer 2 bakım yaptırıyorsanız bence 4 kez polen filtresi değiştirmelisiniz yani her 5bin km'de bir...

Ve mümkümse aktif karbonlu olanını tercih ediniz!

Aktif Karbon Filtre Nedir?

Aktif karbon filtrenin gaz moleküllerini yakalama ve tutma özelliği vardır. Aktif karbon filtrenin yüzeyi milyonlarca ufak gözenekten oluşmaktadır. Bu gözenekler sayesinde bir çok koku yayan zehirli gazlar yakalanır.
Teşekkür ederim Mehmet hocam değiştirmiş olduğum karbonlu polen filtresi doğrudur tavsiye de ederim.
Polen filtresini 2 kez değiştirmekten bahsediyorum. Ben normal şartlarda yıllık bakımlarda filtreleri değiştiriyorum sadece.

• Beğen
Tepkiler: mskirca
BU YAZIN EN HAVALI KAMPANYASI İLE YAZA HAZIRSINIZ!
Detaylı bakım sadece 119 TL

Opel’inizi yetkili servislere getirin, Opel uzmanlığıyla klimanızın bakımını eksiksiz yapalım.
* Siz de rahat ve serin bir yaz geçirin.

* Gerekli parçaların sökümünü ve havalandırma kanallarının temizlenmesini içerir.

https://www.opel.com.tr/opel-sahipleri/servis-teklifleri/servis-kampanyasi-1.html

Ekli dosyayı görüntüle 1095
Klima sıkıntısız çalışıyor. Kötü koku vs. Yok. Fakat aracı 4 ay önce aldım. Klima bakımı şart mı periyodik olarak ne kadar bi zaman yada km gerekiyor bakım için?

Klima sıkıntısız çalışıyor. Kötü koku vs. Yok. Fakat aracı 4 ay önce aldım. Klima bakımı şart mı periyodik olarak ne kadar bi zaman yada km gerekiyor bakım için?
Polen filtresini değiştirmeniz yeterlidir. Sorun yok ise boşuna para harcamaya gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: Burgaz39
arkadaşlar opel servislerinde fix temizlik fiyatları var. içinde klima bakımı olan kampanyalara bakın hiç olmazsa arabanız da baştan aşağı temizlenmiş olur. bence onlar daha mantıklı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri