opel vectra gt tupte ne yakıyor

innervision

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benım gt lpg de 190 ykr yakıyor.babamın aynı model glssi 130 bu durum nasıl acıklanır.....beygirin yuksek olması mı acaba
gazda ayar yoktur demeyın onla alakası yok.sıralı sıstem brc takılı bu arada ben taktırdım

hoşgeldin.. kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtmalısın ad soyad yaş iş şehir araba... aksı halde actıgın konu kılıtlenecektır

ok şimdi oldu.. yakıta etkı yapan cok etkenler var mesela aracı hep kısa mesafe motor sogukken kullnıyorsan yakıta cok etkı yapar( evden işe işten eve kısa mesafe gıbı) bujıler hava fılıtresı bujı kablosu bunlar yakıtı etkıler

kardes ben evden ıse ısten eveden cok kazan kızılay yapıyorum yanı sehırler arası gıt gel 130-150 km yapıyorum gıdıs gelıs her eve donuste kmye bakıp gaz alıyorum her defasında ortalama 190 200 arası
yakıyo.aracı 100den yukarı cıkartma dıyo herkes araba 4 te bıle kendı kendıne 130 yapıyo zaten beste gaza basmadan gıdıyorum gene de ortalama 190dan asagı degıl bakalım ne olacak

çok yakmıyor bnce aracın

bence şehirler arası için çok yakıyor.buji yağ hava filtresi gibi etkenler önemli bence de.o yola ve arabana göre bence 150 yakması lazım.

çok yakıyor ateşleme sistemini baştan aşagı baktır.Lpg ayarlarını tekrar baktır makinaya baglattır.Hava filitresi de yakıtı etkiler.

Geri