Opel Vectra Feci Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Renovatio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renovatio

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar her zaman Opel lerimiz için sağlam taş gibi araba diyoruz ama bazen öyle kazalar oluyor ki. Ecel maalesef Alman, Japon vs markası ayırt etmiyor. O yüzden araçlarınızı kullanırken çok dikkat ediniz. Fotodaki kaza dün olmuş ve 1 çocuk hayatını kaybetti.. Opel Vectra ise gördüğünüz üzere tanınmaz halde..

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2013-10-01 13.25.32.webp
    Ekran Resmi 2013-10-01 13.25.32.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 90
  • Ekran Resmi 2013-10-01 13.26.16.webp
    Ekran Resmi 2013-10-01 13.26.16.webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 86
hız felakettir kötüdür. ne marka olursa olsun 90 nı geçince arabayı kontrol etmek zor oluyor. kimse arabasının sağlamlığına ve donanımına güvenip hız yapmasın. kendini, başkalarını veya sevdiklerini üzmesin. alman, japon ve ya fıransız arabası olsun hatta tank olsun farketmez, kullanılan araçların sağlamlığı ile içindeki insanların sağlamlığı, dayanıklılığı aynı orantıda artmaz.
Tekrar söylüyorum! hız felakettir, kötülüktür...

Offff o ne öyle ya :( Araba bildiğin karton kutu haline gelmiş resmen

ALLAH cümlemizi hafif , ağır demeden her türlü kazalardan korusun arkadaşlar :(

Kardeşimizede Allahtan bolcana rahmet ailesinede baş sağlığı ve sabır diliyorum

Onca incelediğim resim, yabancı döküman, test vs. Bence Vectra günümüz otomobillerin çoğunun gerisinde güvenlik konusunda. Zamanının(1997) başarılısı da olabilri.

Bu nasıl bu hale gelmiş ya ? buna bir şey mi çarpmış ya...

Sabah haberlerde gördüm vectra tırla çarpışmış yol kenarındaki çocuğu da altına almış

Sabah haberlerde gördüm vectra tırla çarpışmış yol kenarındaki çocuğu da altına almış

Yani ya değilse takla vs ile araç bu hale gelmez mümkün değil. Resmen hoşaf olmuş.

Geri