opel vectra elegans klima arızası

emircan48

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.2004 model bi elegans aldım.kliması sogutmuyordu baktırdım.gazı bitmiş dediler.gaz bastırdım klima sogutuyordu.10 gün geçti klimayı tekrar actım yine sogutmuyor.gittim ustaya gaz boşalmiş.kacak nerden bak dedim aradı klimanın içine ilaç lı hava basdılar gözlükle baktılar fakat bulamadılar.elektrikci torpidonun oldugu yeri söktü oraya da baktılar yine bir şey yok.kacagı bulamıyorlar.acaba nerden olabiliryardımcı olabilirmisiniz.kecelerden olursa ilacla belli olmazmı o parca sökülmeden keceden oldugu belli olurmu.şimdi hava basdılar bişraz böyle dursun bitecekmi bakalım dediler ne yapacagımı şaşırdım.yardımcı olursanız sevinirim

Abi sorun keçeden kaynaklanıyor.Klima uzun süre çalıştırılmadığı zaman keçe özelliğini yitiriyor.Keçe değişimi olmadan gaz bassanız da kaçırır diye düşünüyorum.

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.2004 model bi elegans aldım.kliması sogutmuyordu baktırdım.gazı bitmiş dediler.gaz bastırdım klima sogutuyordu.10 gün geçti klimayı tekrar actım yine sogutmuyor.gittim ustaya gaz boşalmiş.kacak nerden bak dedim aradı klimanın içine ilaç lı hava basdılar gözlükle baktılar fakat bulamadılar.elektrikci torpidonun oldugu yeri söktü oraya da baktılar yine bir şey yok.kacagı bulamıyorlar.acaba nerden olabiliryardımcı olabilirmisiniz.kecelerden olursa ilacla belli olmazmı o parca sökülmeden keceden oldugu belli olurmu.şimdi hava basdılar bişraz böyle dursun bitecekmi bakalım dediler ne yapacagımı şaşırdım.yardımcı olursanız sevinirim
klima arızası
arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.2004 model opel vectra c kasa elegans aldım klima sogutmuyoprdu ustaya gittim gazı bitmiş dedi gaz bastık sogutuyordu.10 gün sonra sogutmadı tekrar ustaya gittim baktı gaz yine bitmiş.kacagını aradı ilac sıktı gözlükle baktı torpidonun oldugu yere baktı bir şey bulamadı .sonra hava bastık böyle biraz dursun bakalım bitecekmi dedi .kacagı nasıl bulucaz veya nerden kacırıyordur bilgisi olan varsa çok memnun olacagım
konuyu 2 kez açmışsınız.

ilaçlı gaz basıyorlar.100 tl civarında.en az 1 yıl idare ediyor.tabi geçici bir çözüm.

kaçağı tespit etmeden boşuna gaz bastırmayın çok para. kaçak testi boya ve cihaz ile yapılıyor fosforlu boya sisteme basılıyor ve özel gözlük ile tesisat kontrol ediliyor sızıntı olan yer parlıyor yada sisteme sibopların olduğu iki uçtan(biri bilyalı idi benim vectra da diğeri iğneli sibop) makina bağlanıyor sistemi önce vakumluyor basınçda değişiklik varsa kaçak olduğu anlaşılıyor eğer siboplardan birisi kaçırıyorsa makina oralardan bağlı olduğu için hata vermiyor.çok sıkıntılı bir durum çok uğraştırdı beni en son 3 tl lik orjinal sibop takıldı yetkili serviste ve olay çözüldü

ArkadaŞlar vectra c aracimin klİmasİ Önce ÇaliŞirken ses yapiyordu Şİmdİ İse kontrl Ünİtesİnden ÇaliŞir gÖzÜkmesİne raĞmen hİÇbİr Şey yok tamamen devre diŞi kaldi acaba sebebİ nedİr yardimci olabİlİr mİsİnİz

Geri