Opel Vectra Ekran Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Bende Vectra 98 Model Aracım Var Yol Bilgisayarındaki Pixeller Yanmiş Silik Silik Gösteriyor. Ne Yapmam Lazım Yenisi NE KAdar Tutar ?? Birde elden Düşme Bulsam Bi sorun olurmu Teşekkürler..

Merhabalar,

Vectralardaki kronik sorunlardan birisi. Ekranınız sarı soketlidir büyük ihtimalle. Sıfırı yetkili serviste 650 tl civarı.
Tamiri 50-100 tl arası ama tam çözüm olmadığını duydum... Çıkma bulabilirsiniz, sarı soketli bulmanız zor olabilir 32 pinli Gri Soketlisini bulup kendi soketinize bağlayarak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Hatta sitede satan arkaşlar mevcut ve alanlardan biri de benim 97 Vectra CD sahibi olarak.

Montajla ilgili konu başlıklarını ise forumun "Self Servis" bölümünde bulabilirsiniz...

İyi günler.

Benim bilgi ekranında da aynı problem vardı. Yenisi dünyanın parası ve almak mantıklı değil. Forumda satan arkadaşlar var. Sözlerine güvenerek alabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Montajıda çok kolay.

Arkadaşlar Bende Vectra 98 Model Aracım Var Yol Bilgisayarındaki Pixeller Yanmiş Silik Silik Gösteriyor. Ne Yapmam Lazım Yenisi NE KAdar Tutar ?? Birde elden Düşme Bulsam Bi sorun olurmu Teşekkürler..

Düşünürseniz bende tamir görmemiş, ölü pikseli olmayan bilgi ekranı var.
İlanın linkini veriyorum
http://www.sahibinden.com/vectra_b_...o_fiyat_d-62WQQaXQQ22785263WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşım Ankara da ANKA elektronik var şaşmazda. Ben yaklaşık bir sene önce hem ABS beyni hem de bilgi ekranı tamiri yaptırdım. Hiç bir sorunum yok. ANKA ile bir görüş istersen. Şaşmazda herkez biliyor sorarsan bulursun. yaptıkları işede bir sene garanti veriyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam ABS 300TLye, Bilgi ekranı ise 60 TL ye yaptırdım

Arkadaşım Ankara da ANKA elektronik var şaşmazda. Ben yaklaşık bir sene önce hem ABS beyni hem de bilgi ekranı tamiri yaptırdım. Hiç bir sorunum yok. ANKA ile bir görüş istersen. Şaşmazda herkez biliyor sorarsan bulursun. yaptıkları işede bir sene garanti veriyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam ABS 300TLye, Bilgi ekranı ise 60 TL ye yaptırdım

Teşekkür Ederim Yarın Göstertecceqim

Geri