Opel vectra cdx 2.0 16v

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve daha neler neler:D

bilinmeyen birÇok yönÜçıkıyOr zaManLa orTaya...

arkadaslarda zaten yazmıslar. ibrahiminde dediği gibi şanzuman f23'dür f25 değil. 4lü cd çalar. xenon far ve far yıkama, maun ön konsol, tampon ve yan çıtaların gövde rengi olması bariz fiziksel farklılıklardır. bunun yanında b1 ile b2 yi ayıran en temel farklılıklardan birisi araçların viraj kabiliyetleridir. b1 kasaların namını duymusunuzdur. bir çok virajda dısarı doğru savurma üst düzeydedir ve sonuç olarak takla atma yüzdesi yüksektir. b2 lerde bu sorun azda olsa çözülmüştür b1 kasalara göre. bunun yanında sizinde dediğiniz gibi b2 lerde çift balans dişlisi bulunmaktadır, b1 kasalarda tek balans dişlisi mevcuttur.

koltuktan ısıtma,orjinal deri koltuklar bu benim için çok güzel bişey,iyi bir deri sütüyle sildiğim zaman koltukları arabanın içine bakan bidaha bakıyo

Yeme de Yanında Yat

Performans Çoook ii Az Yakıyor Bide

şanzuman diğerlerine göre daha uzun olduğu için üst dişlilerde daha az yaktığı doğrudur.

b1den 700 parça farkı var diye duymuştum ama ilk duyduğumda abartılı gelmişti..söyleyen arkadaş ısrar edince susmuştum..olabilir mi sizcede?

tek tek sayarsan 700ü bulabilir ama takım olarak düşünürsen bulmaz. örnek olarak xenon far diyelim. xenon far, balast, motor, far yıkama zart zurt derken 700ü bulursun ama tam olarak xenon kit olunca bunların hepsini kapsıyor.

peki arkadaşlar motor seçenekleri neler bu cdx lerin

b1 cdx 2.5 lt 170hp 96-99 model
b2 cdx 2.0 lt 136hp 00-01 model

Geri